2777
2789
بگو یه کاری برام پیش اومده مثلا یکی از اقوامم فوت شده باید برم یه شهر دیگهبعد همینطور هی پیاماشو جوا ...

حتما بهش میگم میگم فکرامو کردم راستش منو تو بدرد هم نمیخوریم رک میگم بدم میاد از آدم خسیس نتونه یه زنگ عادی بزنه بگه واتساپ نصب کن بگه با مترو بیا کجا تایین تکلیف کنه بریم پارک سیکتیر با کسخولم مگ بات بمونم از یه طرفی شیطونه میگه برو ببینش چیز گرون سفارش بده بینم واکنشش چیه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خواهرت پزشکه برا خودش یکم ارزش قائل شه مگه ترشیدس ماشالا خودش دستش تو جیب خودشه اینو ول کنه مگه ...

خوندم عزیزم خدا به دلت صبر بده و ادم بسیار لایق سر راهتون بزاره

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
ردشون کردیم ایشون خیلی چیزا نگفته بودن اینکه سر خسیسیش ی نامزدی ناموفق داشتن،و اوه ی چیزیایی پشممون ...

بعد خواهر شما با پزشک ازدواج کنه بنظرم تفاهم و فرهنگ خیلی مهمه حتی درجه هم مهمه آدم باید با یکی در سطح خودش باشه مثلا من اگه پزشک بودم طرفم بیکار اسنپ در پیت مشکل میشد 

وای اسی حواستو جمع کن

ببین این دنبال تماس فیزیکی باهاته. برا همین پارکو انتخاب کرده نمیگه کافه

بعد میگه سرمو بزارم رو رونت نمیگه پات حداقل😑

درصورتی که تو چندتا دیت اول نباید تماس فیزیکی داشته باشی باهاش اصلا

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

حتما بهش میگم میگم فکرامو کردم راستش منو تو بدرد هم نمیخوریم رک میگم بدم میاد از آدم خسیس نتونه یه ز ...

نه بابا همچین آدمایی حسابو میندازن گردن خودت بعدا

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

بعد خواهر شما با پزشک ازدواج کنه بنظرم تفاهم و فرهنگ خیلی مهمه حتی درجه هم مهمه آدم باید با یکی در س ...

پزشک خیلی خواستگار داره نمیخواد با صنف خودش ازدواج کنه میگه واقعا اخلاق مناسب ندارن تنوع طلبن و خسیس طفلک نگو گیر بدتر از اون قرار بود بیافته

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
وای اسی حواستو جمع کنببین این دنبال تماس فیزیکی باهاته. برا همین پارکو انتخاب کرده نمیگه کافهبعد میگ ...

همین دیگه حال نکردم باش کات میکنم از قیافش فقط خوشم اومد

پزشک خیلی خواستگار داره نمیخواد با صنف خودش ازدواج کنه میگه واقعا اخلاق مناسب ندارن تنوع طلبن و خسیس ...

همه پزشکا که اینطور نیستن دوست منم پزشکه شوهرش پزشکه نه خسیسه نه تنوع طلب خدا به وقتش یکی سر راهش قرار میده مگه چند سالشه؟؟؟!