2777
2789
آخه تو این سرما کی میره پارک؟

تازه یکی دیگه اینقدر پرو دست از سرم ور نمیداره اینجوری می‌کنه من از اول رابطه داشتم باید داشته باشم بریم شمال بشناسمت پول خرج نمیکنم تا وقتی نشناختمت بسه بابا آدمای سمی حال ادمو بهم میزنن این از این کرجی اونم از اون ترک‌خر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم کافه رو نیاوارد اصلاخودم بهش گفتم بریم کافه میگه بلدی بریم ینی چی کافه بلد بودن میخواد اینم شانس ...

خواهرم این واقعا دیگه خسیسه:/

اصلا اینا هیچی باید شعور داشته باشه که خودش بیاد دنبالت. واقعا اینکه خودش بیاد دنبالت مسئله خیلی خیلی مهمیه

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

خواهرم این واقعا دیگه خسیسه:/اصلا اینا هیچی باید شعور داشته باشه که خودش بیاد دنبالت. واقعا اینکه خو ...

بعد نمیگه با اسنپ حداقل میگه با مترو😑

بعد نمیگه با اسنپ حداقل میگه با مترو😑

همین دیگه نمیخوام ولش اسکول حتی بار اول موقع زنگ هم می‌گفت واتساپ نصب کن زنگ بزنم شمارمو پاک کردم بعد گف چیشد گفتم ببین مشکل تماسه بگو خودم بزنگم خب واتساپ ندارم زوری که نیست 

زندگی با ادم خسیس ادمو پیر میکنه چه تایپیک خوبی زدی ولی دوستان بنظرتون تو دوره شناخت و..... چطور میش ...

تاپیک خواستگار خواهرم و بخون دقیق متوجه میشی

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
همین دیگه نمیخوام ولش اسکول حتی بار اول موقع زنگ هم می‌گفت واتساپ نصب کن زنگ بزنم شمارمو پاک کردم بع ...

ببینید خسیس ایشون اگه اعصبات رو دوست داری فرار کن

عزیزم کدوم تایپیک میشه 

همون که نوشتی خواستگار پولدار گدا

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 

شما خواهرت پزشکه برا خودش یکم ارزش قائل شه مگه ترشیدس ماشالا خودش دستش تو جیب خودشه اینو ول کنه مگه آدم قحطی عزیز من برو تاپیک قسمت نامزدی من بخون متوجه شی بعدا پشیمون نشه 

عزیزم کدوم تایپیک میشه همون که نوشتی خواستگار پولدار گدا

بله دقیقاا تو این مدت نشون کردن خواهرم مادرش تازه به عمل اومده خواستگاری های دیگه میرفته که سکه پایینتر پیدا کنه و چند روز پیش به گوشمون رسید

چه بهونه بیارم بگو

بگو یه کاری برام پیش اومده مثلا یکی از اقوامم فوت شده باید برم یه شهر دیگه

بعد همینطور هی پیاماشو جواب نده. دو سه روز یه بار یه جواب کوتاه بده بهش خودش سرد میشه میره

یا نهایتا اگه نمیخوای کشش بدی بگو فکرامو کردم الان شرایط رابطه رو ندارم

شما خواهرت پزشکه برا خودش یکم ارزش قائل شه مگه ترشیدس ماشالا خودش دستش تو جیب خودشه اینو ول کنه مگه ...

ردشون کردیم ایشون خیلی چیزا نگفته بودن اینکه سر خسیسیش ی نامزدی ناموفق داشتن،و اوه ی چیزیایی پشممون ریخت چون چهرش قشنگ بود به دل خواهرم نشسته بود قبول کرده بود این و ولی چی بگم چقدر ادما حقیرن که حداقل باید برن هم سطح خودشون پیدا کنن نه اینکه...