2777
2789
عنوان

بهترین سفری که رفتین کجا بود

85 بازدید | 10 پست

بهترین جایی که برای سفر رفتین کجا بوده؟

ما و دخترام و همسرم همین تیر ماه رفته بودیم روستای کندوان خیلی جای پر آرامش و خوبی بود و کلا ۱۲ تا سوئیت داشت چون در دل کوه های سوئیت ها ساخته شده بودن و آسانسور نداشتن و چمدون هارو با نقاله بالا می آوردن و خودمون هم از پله میرفتیم آب گرم حمام هم از چشمه میومد یادمه ۴ تا شیشه عسل طبیعی گرفتم که واقعا خیلی خوشمزه بود خلاصه خیلی جاب با آرامشی بود

کندوان جای خوبیه دنجه

بهترین سفرمم استانبول و بندر گناوه بود چون عاشق خرید کردنم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استانبول رفتم واسه کنسرت

فراموش نشدنی بود

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

به جرعت میتونم بگم یکی از بهترین سفر هایی که رفتم آنتالیا بود

از یه آژانس تور گرفتم تو ولیعصر بودش فک کنم اسمش گردشگران سپهر تهران بود واقعا قیمت هایی خوبی داشتن و برخورد خیلی خوبی دارن با ادما همون سفر هم بهترین سفر زندگی من شدش!!!