2777
2789
عنوان

رحم سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنعموی من بچه دار نمیشد رفت پیش یکی از بهترین دکتر بهش گفت صبحانه خامه و عسل بخور با گردوی فراوان به ...

خب الان بچه دار شده؟اخه من لبنیات نمیخورم کلا شیرو ماستو خامه و دوغو...

خدایا دلمو شکستی دمت گرم
عسلو با دارچینو سیاهدانه و گردو مخلوط کن صبحا بخور.روزی ی دونه فلفل سیاه.میخک دم کن.....چندماه اقدام ...

الان رژیمم ماه دیگه میرم واسه اقدام اگه خدا بخواد

خدایا دلمو شکستی دمت گرم
وزنتون بالا هست ولی فکر نکنم در این حد که باردار نشین.فکر میکنم بیش تر از رحم سرد باشه.تاپیکای پیاز ...

پیاز درمانی چیه من تازه عضو شدم

خدایا دلمو شکستی دمت گرم

خانومی منم مثل شما بودم..پریودیم ده روزه و فقط لکه بینی تازه بعد ده روزم دوباره تا چند روز لکه بینی داشتم..هم پیش دکتر زنان رفتم هم سنتی هر کدوم یه دارویی میدادن که تٵثیرش موقتی بود..اما خودم اینور اونور تحقیق کردم و الان صبحا ناشتا عرق رازیانه میخورم شبام قبل خواب عرق بومادران اندازه ی یه استکان که البته بصورت دمنوش هم میشه خورد..رازیانه علاوه بر گرمی رحمم تقویت میکنه و بومادران خیلی برا عفونت خوبه..البته از روز ۵ پریودی تا پریودی بعدی باید خورد..منکه خیلی راضی بودم..

💖پادشــاهِ جھـــــانِ خود  باش💖
عرق فراسیونم خوبه.منم این ماه اقدام کردم کلومفین خوردم با دوتا امپول hcg...البته فقط سه شب رفتم اقدام ۱۴-۱۵-۱۶...روز ۱۲هم رفتم سونو ی فولیه ۱۷داشتم گفت ۱۴امپول بزن...کلی استرس بهم وارد شد بخاطر زلزله
زندگی کن...زندگی قشنگه  
به نظرت از  اضافه وزنم میتونه باشه؟

من اضافه وزن نداشتم ولی یه پزشک سنتی بهم گفت حتی یکم چربی دور شکم میتونه باعث  مشکلات زنانگی بشه .هوازی میزدم . خیلی غذاهای سرد برا رحم بده

سعی کن گردو و خرما هم تو غذاهات بگنجونی

دارچین که خیلی خوبه  مثلا ماهی میخوری خوبه که کنارش یه حبه سیرو خرد کنی و بریزی

غذاهایی که با موادی با طبیعت گرم درست میشه بهتره مثل اش رشته و کاچی

میگن بادکش شکم هم خوبه ولی من نرفتم نمیدونم چرا الکی میترسیدم!!! همه میگن ترس نداره ولی من نرفتم

خلاصه ماهایی که رحممون سرده کلی مکافات داریم

ب نظر من همه ی اینا حرفه اگه خدابخواد میشه....فامیل شوهرمن باور کنید ۱۲۰کیلو هست ماه اول اقدامش باردار شد از کجا میدونم راست نیگه چون اردیبهشت عروسی کرد خرداد حامله شد بچشم پسره....شکمش درحالت عادی مثه زن هشت ماهه بود

زندگی کن...زندگی قشنگه  
خانومی منم مثل شما بودم..پریودیم ده روزه و فقط لکه بینی تازه بعد ده روزم دوباره تا چند روز لکه بینی ...

اخه من قصدم بارداری واسه پسمله مگه نمیگن رازیانه واسه نی نی دختر خوبه؟

خدایا دلمو شکستی دمت گرم
عرق فراسیونم خوبه.منم این ماه اقدام کردم کلومفین خوردم با دوتا امپول hcg...البته فقط سه شب رفتم اقدا ...

وای چقد این زلزله اذیت کردا.چندماه اقدامی گلم؟

خدایا دلمو شکستی دمت گرم
من اضافه وزن نداشتم ولی یه پزشک سنتی بهم گفت حتی یکم چربی دور شکم میتونه باعث  مشکلات زنانگی بش ...

اره والا اصلا هرچی مکافاته مال زناست.هرروز یه مشکل جدید.یه عمر با تغذیه غلطو غذاهای سرد بزرگ شدیم حالا میخوایم درستش کنیم طول میکشه

خدایا دلمو شکستی دمت گرم