2777
2789

برای انتخاب اکسسوری 

حرف خیلی بدیه؟.؟

اولین بار شنیدم

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

نمی دونم معنی ترکیبش با شیراز چیه

ولی غربتی یعنی بی کلاس ، لول پایین

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط تو سینمایی نفس کلمه غربتی رو شنیدماصلا نمیدونم چیه

یعنی دورافتاده 

کسی که از پشت کوه اومده 

بی کلاس و ...... 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

غربتی های شیراز چه شکلین؟😂

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شیراز چند تا محله داره که غربت ها زندگی میکنن اونجا

غربت یعنی چی مشکلشون. چیه؟ 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

مردم  یا غربت یک گروه عشایر ساکن ایران، افغانستان و آسیای میانه هستند. زبان‌های آن‌ها نیز  نامیده می‌شود. آن‌ها از کولی‌ها متفاوت هستند اما در برخی مناطق اصطلاح کولی و  هر دو به یک معنا هستند. گروه‌هایی از غربتی‌ها در جوار ایل‌های باصری و قشقایی زندگی می‌کنند

خودشون غربتن

چرا تا طقی به طوقی میخوره پای استان فارس رو میارن مردم وسط

بعدشم کل افراد معروف ایران و جهان و هنرپیشه ها از اکسسوری های عجیب و جدید استفاده میکنن

همون غربت ها یه چیزی فهمیده بودن سی چهل سال پیش

ما فرهنگ متوجه شدنش رو نداشتیم

خودشون غربتنچرا تا طقی به طوقی میخوره پای استان فارس رو میارن مردم وسطبعدشم کل افراد معروف ایران و ج ...

تو تاپیک دعوا راه ننداز فقط سوال پرسیدم 

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

غربت یعنی چی مشکلشون. چیه؟

دقیقا شبیه هندی های فقیر هستن پوششون ،خیلی کثیفن ،زن و مرد کار میکنن و بچه هاشون زیاده ،اهل دعوان 

چون اینجا غریبن و خشن ،لقب غربت گرفتن مثلا یکی که اهل سر و صداست میگیم چته غربتی مگه🤦🏼‍♀