2777
2789
عنوان

ویروس جدید

91 بازدید | 14 پست

ویروس جدید گرفتم امروز روزم سوم هست احساس نیکنم بهترم ولی بنظر میاد لاغر شدم خیلی ناراحتم اخه من کمیود وزن دارم باز لاغر تر بشم افتضاحه بنظرتون میتونم تو یه هفته دوباره به قبل برگردم ؟اخه میخام برم باشگاه

کاربری دست دو نفر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلو دردعطسه ابریزش بینیبعدش شد استفراغ سرفه اسهال سردرد و ضعف و بیحالی شدید

منم پریروز ۸تاعطسه سنگین کردم مث همیشه چون داشتم ابروموباموچین میزدم جساسیت ب این موردارم 

بعدش چنان گلوم تیرکشید چنان درداومد ک الان ۳روز بدترشده اخه یعنی چی هیجام دردنی ولی گلوم یکم میسوزه نسبت ب مریضی های قبلیم خیلی فرق داره اخه بنظرت مریص شدم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

گلو دردعطسه ابریزش بینیبعدش شد استفراغ سرفه اسهال سردرد و ضعف و بیحالی شدید

وای ما ۳روزه عطسه وابریزش داریم بچم ۱سال ونیمشه خدا رحم کنه .

بعد چقدر وقت سرفه واسهال و...شروع شد؟

منم پریروز ۸تاعطسه سنگین کردم مث همیشه چون داشتم ابروموباموچین میزدم جساسیت ب این موردارم بعدش چنان ...

نمیدونم شاید حساسیت باشه ک گلوتو ملتهب کرده 

کاربری دست دو نفر

منم پریروز ۸تاعطسه سنگین کردم مث همیشه چون داشتم ابروموباموچین میزدم جساسیت ب این موردارم بعدش چنان ...

منم سوزش گلو و ابریزش و عطسه دارم میترسم واسه بچم.کاش همین باشه و خوب بشم😭😭😭

وای ما ۳روزه عطسه وابریزش داریم بچم ۱سال ونیمشه خدا رحم کنه .بعد چقدر وقت سرفه واسهال و...شروع شد؟

من برادرم سه هفته افتاده بود و هرروز یه علائم خودشو نشون میداد ولی من دوروز همه علائم سرم اومد امروز روز سومه 

کاربری دست دو نفر

نمیدونم شاید حساسیت باشه ک گلوتو ملتهب کرده

اره اینم راس میگیا چون بعدعطسه های سنگینم اصلاهمیشه اینجوریم یاصدام میگیره بنظرت چکارکنم صدام باز بشه😐😑

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اره اینم راس میگیا چون بعدعطسه های سنگینم اصلاهمیشه اینجوریم یاصدام میگیره بنظرت چکارکنم صدام باز بش ...

دمنوش به بخور 

من مردم و زنده شدم تا الان یه ذره بهترم واقعا تکونم داد واقعا اذیت شدم 

کاربری دست دو نفر

منم سوزش گلو و ابریزش و عطسه دارم میترسم واسه بچم.کاش همین باشه و خوب بشم😭😭😭

ابریزش ک داری احساسم میگه مریض شدی اخه من اصلاابریزش ندارم ولی الان پاشدم صدام گرفته گلوم میسوزه ازبس این مرض پیشرفته شده هاهرچی امکانش هس منم موندم مریضم یان اخه شوهرم میگه بوست کنم نکنم اصلاجکارکنم 😐😑😂

دمنوش به بخور من مردم و زنده شدم تا الان یه ذره بهترم واقعا تکونم داد واقعا اذیت شدم

بابونه بخورم بعد بخورم بدم بینم چ میشه