2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ب شوهرم بگم ی کاری کنه بره زشته ؟ ب شوهرم بر میخوره بهش پیام دادم الان کی میاره نوشته نمی‌دونم میخوای بپرسم منم نوشتم ن ولش کن باهاش قهرم میترسم همینو بهونه کنه بدتر کنه 

فقط باهم میرم تو شهر دور میزنن منم نمیرم

فکر کن خواهر خودت یا برادر خودت اومده بود دوست داشتی شوهرت بهت بگه دکش کن؟

ده سال داداشم که دوسال از خودم کوچیکتر بود خونمون بود یکبار من ندیدم شوهرم اخم کنه یا با من بد صحبت کنه یا به داداشم بی محلی کنه

شوهرم توی زندگی مشترکمون به من خیلی سختی داده از همه لحاظ ولی توی ماجرای داداشم که ده سال توی خونمون بود من مدیون شوهرم هم هستم.

فکر کن خواهر خودت یا برادر خودت اومده بود دوست داشتی شوهرت بهت بگه دکش کن؟ده سال داداشم که دوسال از ...

ببین عزیزم همه چیزو در نظر بگیر 

این فقط درازکشیده و دور و برش کثیف 

منم حق دارم چندین روزه رابطه با شوهرم ندارم 

نمیتونم لباس راحت بپوشم و اینکه با دوست دخترش فقط تلفنی حرفهای ناجور میزنه 

ببین عزیزم همه چیزو در نظر بگیر این فقط درازکشیده و دور و برش کثیف منم حق دارم چندین روزه رابطه با ش ...

برادر من هم که ده سال خونمون بود همچین گل و بلبل نبود زندگیمون.

هزار اعصاب خرابی برای ما داشت 

شوهرم میگفت اشکال نداره عقلسچش نمیکشه مجرده این چیزا رو نمیدونه ما کوتاه بیاییم تا ناراحتی پیش نیاد

تازه توی همین مهرماهی داداش بزرگه ام که مجرد هم هست اومد یک سه هفته ای خونمون موند

من گرمایی ام موقع خواب شلوار جماعت و دامن بلند جماعت نمیتونم بپوشم یک پیراهن نازک کوتاه تا بالای زانو

فکر کن صبح زود رفته بود نونوایی نون سنگک خریده بود ساعت 5 و نیم صبح اومده پایین پای منو شوهرم منو بیدار کرده که بیا

پیش خودم گفتم یاخدا چی شده سریع لباس عوض کردم رفتم میبینم میگهبیا این نون ها رو هوا بده

بعدآ همسرم از خنده غش کرده بود میگفت داداشت یک سال از من کوچیکتره فقط ، نمیدونه توی اناق خواب یه زن و شوهر نباید بره اونم دم صبح؟

اوضاع منم با داداشتم همچین به سانان نبود عزیزم ولی همسرم واقعآ مردانگی کرد تحملکرد.

ببین عزیزم همه چیزو در نظر بگیر این فقط درازکشیده و دور و برش کثیف منم حق دارم چندین روزه رابطه با ش ...

اگه اینجوریه خب بهش تذکربده اینجا جای این حرفا نیست یا اینکه ب شوهرت همین موضوع رو بگو ببین چی میگه 

برادر من هم که ده سال خونمون بود همچین گل و بلبل نبود زندگیمون.هزار اعصاب خرابی برای ما داشت شوهرم م ...

عزیزم چرا خونه من باشه وقتی خونه مادرش دو ساعت راهه نه کار می‌کنه نه هیچی فقط بالا سرمه 

شاید برادر تو کار می‌کرده یا کسی جز تو رو نداشته چرا باید جور اینو بکشم اخه

عزیزم چرا خونه من باشه وقتی خونه مادرش دو ساعت راهه نه کار می‌کنه نه هیچی فقط بالا سرمه شاید برادر ت ...

بایدی در کار نیست تو هم جور کش نیستی گلم

ولی آدم عاشق کور و کر هست

اگر عاشق همسرت هستی واقعآ باید چشمت رو روی این مسئله ببندی

الآن مثلآ برو به همسرت بگو مگه چی میشه به نظرت؟ جز اینکه دلخوری و ناراحتی و کدورت بین خودت و همسرت به وجود میاد کاره دیگه ای از پیش نخواهی برد.