چند وقت پیش با خانواده رفتیم بانه و هتل هاله
تو این فصلی که من رفتم( بهمن ) مسافرهاش کم بود و هتل خلوت بود
هوا سرددددددد
شهر بعد ساعت ٨ شب کلا خالی میشه
حتی پاساژ هاش
و اما هتل من سویت رویال سه تخته گرفتم ط ٧
واقعا منظرش عالی بود ولی حیف که پنجره ها کثیف بود
اتاق بزرگ و و نسبتا تمیز چای ساز نو و پرده ها نیاز به شستشو داشت
داخل حمام صابون خمیر دندان و مسواک و شامپو بود ولی با توجه به ٥ ستاره بودن بقیه اقلام بهداشتی نداشت
حوله ها داخل کاور بود ولی بعد مصرف خواسته بودند رو زمین بندازیم که بنظر تو توالت و حمام زمین خیلی الوده هست چون خودم دیدم کسی که برای تحویل دادن امده بود با کفش داخل حمام شد و قطعا بقیه میرن باید ی سبد میذاشتند. نو اتاق تقریبا کم و حوله خشک کن کار نمیکرد.پارکینگش کوچیک و کاربردی خیلی نبودو برای هر بار ورود و خروج باید خدمه میامد در باز میکرد که مورد بسیار بدی بود
در بد ورود مبلمان خیلی کثیف و قدیمی تو ذوق میخورد اما رفتار پرسنل مودبانه و محترم بود
و در اخر صبحانه میوه ها پلاسیده و کهنه. فلافل های یخچالی و دوباره گرم شده. چای دمی بی کیفیت و پرسنل پذیرایی ضعیف خودم دیدم یکی از پرسنل دم در اونجا اند و با دست کیک صبحانه از ظرفش برداشت درجا خورد و بعد سایر کیک ها را با دست الوده هی دستمالی میکردمنو صبحانه خیلیییی ضعیف و میتونست نوع کار پرسنل صبحانه خیلی تمیز تر و بی نقص تر باشه
خیلی صبحانه باید زود تر از ٨ اماده باشه نکه بعد ساعت ٨ با ورود مسافرها تازه چیده بشه و بدلیل تاخیر یادشون بره برای خوراک ها انبر بذارن
ولی در کل سفر بد و هتل بدی نیست اینها خیلی موردی گفتم که اگر مدیریت هتلش خوند رفع کند
اگر چه به ما داخل هتل خوش گذشت