2777
2789
عنوان

بهم گفت خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 30 پست
کاش نمیرفتی خونش و رابطه هم باهاش نداشتی اما تا بچه نداری جدا شو

داییم گفت بیاین راحت باشین بعد رمضان ، عید که شد  مراسم میگیریم براتون 

من غلط کردم فک کردم کنارش باشم هرشب شک و توهم این کم میشه 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

انتخابات اشتباه بوده هم تفاوت تحصیلی هم تفاوت شغلی اصلا بستر پرورش هردوتون فرق داره حالا باید ببینی ...

دیشبم دعوا کردیم یه عذر خواهی ازم نکرد 

بعد صبح اینجوری آبروی منو برد شهر ما کوچیکه همین همکارم پس فردا به زنش تعریف کنه پنج تا دهن میچرخه آبروم میره 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیشبم دعوا کردیم یه عذر خواهی ازم نکرد بعد صبح اینجوری آبروی منو برد شهر ما کوچیکه همین همکارم پس فر ...

پس مجبوری رفتار خودت عوض نی دلیل داره جلو چشم ایشون با همکارتصمیمی بسی تاحرف بشنوی 

یه رابطه بدون دعوا نداشتیم ؟؟؟؟ منظورت چیه؟؟؟ چرا زنش شدی؟؟؟؟

مادر و برادرش بدبختم کرون از ترس آبروشون

میگم همکاران سلام کرد و ا وایساده ادامه حرف زدن جلو چشم همسرت یه سلام ساده می‌رفتی داخل

والا ده ثانیه نشد 

سلام احوال پرسی کرد داشت تعارف می‌کرد که شما اول برین که شوهرم دستشو گذاشت رو بوق دیگه ورنداشت 

دوست عزیز، مقصر اول و اخر این ازدواجه کاملااا اشتباه خودتیسرتو که نمیبریدن میگفتی نمیخوام شوهر کنم

اتفاقا اسم طلاق که آوردم برادرم جلو همه قسم خورد که سرتو گوش تا گوش میبرم وسط جمع خونوادگی جلو عمه و دایی و کس و ناکس 

والا ده ثانیه نشد سلام احوال پرسی کرد داشت تعارف می‌کرد که شما اول برین که شوهرم دستشو گذاشت رو بوق ...

این آدم ازت یه انسان افسرده و مریض میسازه

و اگه قراره بچه ای داشته باشین یه بچه استرسی

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

اتفاقا اسم طلاق که آوردم برادرم جلو همه قسم خورد که سرتو گوش تا گوش میبرم وسط جمع خونوادگی جلو عمه و ...

طلاق نه منظورم قبل از ازدواج بود

بعدشم برادرت همچین کاری نمیکرد

این آدم ازت یه انسان افسرده و مریض میسازهو اگه قراره بچه ای داشته باشین یه بچه استرسی

نمیزارن جدا بشم بخدا فقط یک نفر پشتم بود جدا میشدم 

میترسم 

برادرام خیلی وحشین  

والا ده ثانیه نشد سلام احوال پرسی کرد داشت تعارف می‌کرد که شما اول برین که شوهرم دستشو گذاشت رو بوق ...

گفتم که برو خونه بگو نمی‌رم سرکار آبروم بردی شکاکی 

خودت اقساط بده 

نمیزارن جدا بشم بخدا فقط یک نفر پشتم بود جدا میشدم میترسم برادرام خیلی وحشین

چی بگم خواهر 

فقط میدونم تو یه زندگی سراسر اشتباه قرار گرفتی

اخرشم میمونی با یه دنیا حسرت، ناامیدی، استرس، روح و جسم خسته

چی بگم خواهر فقط میدونم تو یه زندگی سراسر اشتباه قرار گرفتیاخرشم میمونی با یه دنیا حسرت، ناامیدی، اس ...

چیبار کنم روانیم کرده