2777
2789
عنوان

دست داداشم

390 بازدید | 17 پست

انگشت کوچیکه شکسته.من دیدم کبود و کج شده بود و زخم باز داشت..الان بیمارستانه دکتر گفته عمل.میخواد😭😭عملش چجوریه؟کسی می‌تونه کمکم کنه.چندوقت بستری هستند؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشت چند سالشه😑چیزی نیست که فقط نگرانیت درصورتی درک میکنم کوچولو باشه چون آدم دلش برای بچه کوچیک ...

۱۵خودم ۲۷ادم نگران میشه ربطی ب سن و سال نداره.من بعد زایمان استرسی شدم شدید ب هر بهونه آیی داغون میشم

انشالله از استرس پاهام بی حس شدن.😭

نگران نباش من خودم پامو عمل کرده بودم یه روزه ترخیص شدم اگه داداشتون کوچولو بعد بیهوشی شاید به خاطر درد  عمل یه کوچولو بی قراری کنه که اونم با مسکن رفع میشه چون دردش دیگه اندازه تحمل شکسته شدن انگشتش بیشتر نمیشه که 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
۱۵خودم ۲۷ادم نگران میشه ربطی ب سن و سال نداره.من بعد زایمان استرسی شدم شدید ب هر بهونه آیی داغون میش ...

۱۵سالته بچه م داری؟خدا حفظت کنه پس روانت خدشه خورده

بابا چیزی نیست نگران نباش خوب میشه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

آها ۱۵سالشه پس حق داری وقتی سنشون کمه آدم دلش میسوزه ولی تهش هیچی نیست نگران نباش خوب میشه با توکل ب ...

شوهرم می‌دونه اصلا نکرد ی زنگ بزنه..😞اونوقت من بچه خواهرشوهرم بستری شد هر روز زنگش زدم حالشا پرسیدم..خدایا قربونت برم آدم انقد بی درک و بی شعور