من سال ۹۳ موهامو کوتاه کردم ۱۹ سالم بود کسیکه دوستش داشتمو ولی نمیدونستم رو از خودم دور کردم انقدر دور ک ازدواج کرد !
بعد ازدواجش فهمیدم عاشقش بودم ! خیلی بی اختیار بدون اینکه از ربط شکست عشقی و کوتاهی مو اطلاع داشته باشم با تمام خشمی ک از خودم داشتم رفتم موهای پر پشت و قشنگمو پسرونه زدم ( ;
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه خر نامزدمه خاستگاری اومده و صیغه محرمیت داریم و اولش به خاطر تجاوز قبول کردم که باهاش ازدواج کنم ولی الان عاشقشم یه جور که دیوونه شدم ولی اذیتم میکنه مثل سگ
مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)
چی بگم ب نظر من بیشتر رو خودت کار کن دکمشو بزن کسیکه آسیب زده بهت هیچوقت نمیتونه مرهمت باشه یه تراپی ...
فقط بگو چطوری ولش کنم؟چطوری؟
چطوری ولش کنم وقتی تمام این تهران لعنتی رو باهاش قدم زدم تمام رستوران و کافه هاش باهم رفتیم نصفه شب تو پارک میرفتیم بستنی میخوردیم چطوری ولش کنم وقتی بوی موهاش هنوز روی بالشته چطوری ولش کنم وقتی تو این خونه باهام غذا خورده باهام خوابیره باهام بلند شده هنوز پتویی که روش میکشید رو روم میکشم هنوز لباسشو هر شب بو میکنم میخوابم..
مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)