2777
2789

نه بابا 

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چی شد ؟آخه تکلیفش با تعداد بچه هاش معلوم نبود

دروغ نمیگه من از اول تو تاپیکش بودم فقط انشاءالله خدا کمکش کنه زودتر خوب شه

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

پس چی شد ؟آخه تکلیفش با تعداد بچه هاش معلوم نبود

عزیز تو اونجا هم با من سر لج داشتی انگار 

من ی بچه دارم خیلیا هم منو میشناسن تو سایت بچه دومم رو خودم آوردم با خواست خودمو شوهرم 

ولی بعد بارداری مشکلاتی برام پیش اومد که دیگ تحمل کردن این شرایط سخت شد 

گفتم شوهرم گفته اگه این دومی رو سقط کنی چجوری بعدا میخوای بچه دوم بیاری تحمل کن 

همین

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

عزیز تو اونجا هم با من سر لج داشتی انگار من ی بچه دارم خیلیا هم منو میشناسن تو سایت بچه دومم رو خودم ...

لج ندارم تو پستت اینطوری گفتی 

من که نمیشناسمت که بخام لج کنم 

عزیز تو اونجا هم با من سر لج داشتی انگار من ی بچه دارم خیلیا هم منو میشناسن تو سایت بچه دومم رو خودم ...

راست میگند شوهرتون سقط هم گناه داره هم خیلی ضرر داره عزیزم ان شاا...مشکلاتت حل بشه به زودی

لج ندارم تو پستت اینطوری گفتی من که نمیشناسمت که بخام لج کنم

آیا چیز اشتباهی گفتم دروغ گفتم؟همه چی مشخص بود فقط ی سوءتفاهم بود که فکر کردید دروغ میگم و دیوونم

راست میگند شوهرتون سقط هم گناه داره هم خیلی ضرر داره عزیزم ان شاا...مشکلاتت حل بشه به زودی

فقط از خدا میخوام یکم دلش ب حالم بسوزه خیلی ناچار شدم این روزا نه میتونم پا پس بکشم نه میتونم تو این شرایط بمونم فقط دارم روز هارو میگذرونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز