2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط از خدا میخوام یکم دلش ب حالم بسوزه خیلی ناچار شدم این روزا نه میتونم پا پس بکشم نه میتونم تو این ...

تاپیک میزنی اسم سقط نیار فقط بگو تهوع شدید دارم چیکار کنم که تعطیل نشه 

تاپیک میزنی اسم سقط نیار فقط بگو تهوع شدید دارم چیکار کنم که تعطیل نشه

از این تاپیکا نمیزنم دیگ بهم فشار اومد درددل کنم وگرنه هی میگم ناشکری نمیکنم نعمت خداست خودم خواستم باید توان داشته باشم 

ولی بخدا دلم ب حال خودم میسوزه دیروز بعد بخور سی ثانیه درست شد داشتم از خوشحالی پرواز میکردم میگفتم زندگی چقدر قشنگیه ولی یهو بازم راه تنفسیم گرفت با دهن تن تن نفس میکشیدم دیگ رفتم خوابیدم

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

فقط از خدا میخوام یکم دلش ب حالم بسوزه خیلی ناچار شدم این روزا نه میتونم پا پس بکشم نه میتونم تو این ...

شما الان بارداری یه فرشته دارید از همون فرشته کوچولوت بخواه که برات2aکن مطمئن باش مشکلاتت حل میشه ناامید نباش واز ته دلت به خدا اعتماد کن درست میشه شک نکن فقط یه خرده دیگه تحمل کن عزیزم

از این تاپیکا نمیزنم دیگ بهم فشار اومد درددل کنم وگرنه هی میگم ناشکری نمیکنم نعمت خداست خودم خواستم ...

ناشکری نکن آره ...حاملگی سخته دیگ باز خوبه حمایت همسرت داری کارات مبکنه بهت میرسه نعمته ..منم یه مدل دیگ اذیتم.. سخته وضعیت ولی چاره چیه باید تحمل کنیم