2777
2789
بهترین حالو دارم بعد از ی قرار عاشقانه با عشقم الان از خوشحالی بیدارم...انشالله همه تجربه کنن این حس ...

انشاالله 

چند ساله با همین؟

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جفتشخودکشی کنم سنگین تره

اره ارههههه 

من حالم خیلی بده دیوونه شدم انگار نمیدونم چه غلطی کنم نمیدونم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

درگیرم و فکرم مشغول مراسممه و زندگی درست کردن و ... مهم تر از همه بیکارم 😐 از همه بیشتر احساس پوچی ...

بمیرم 

سخته خیلی سخته میفهممت

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

منتظر یه خبر خوشم

الهی اون چیزی ک دوس داریو بشنوی

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

بهترین حالو دارم بعد از ی قرار عاشقانه با عشقم الان از خوشحالی بیدارم...انشالله همه تجربه کنن این حس ...

عزیزم برسید بهم و خوشبخت شید

هعیی نمیدونم من چهار سال باهاش دوست بودم نامزد کردیم عید هم عقدمه ولی هر روز فوش هر روز دعوا همش هم ...

ماهم ب مدت دعوا و بحث داشتیم خیلی بد بود بلاخره یکی باید اروم بسه تااون یکی یاد بگیره میدونی چی میگم؟

قبلن هردومون حرف حرفه خودمون بود و نمیساختیم اصلا

الان خداروشکر خوبیم

دورت بگردم من 😍😍

خدانکنه عزیزدلم 🤍🫂

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋