2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@بوردوک

دیگه با این کاربری نمیاد 

کاربری جدید داره که خبری ندارم ازش

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

حالم داغونعشقم رفته تا همیشهخانوادم مسموم و سنگدل ب منوال سابقخودم خسته دلشکسته

منم حالم بده خیلی بد خیلی زیاد

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

درد پریودی شدید دارم حال دلمم خوب نیست اصلا

دراز بکش پاهاتو به بالا به دیوار تکیه بده و دور شکمت حوله گرم یا پتو بپیچ

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

دورین از هم؟

رابطه امون خراب شده دورم هستیم

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

چرا باید اینجوری باشه؟☹️بقیه هم زندگیاشون اینجوریه یا فقط ما میبینم چ راحت خواستگاری میان جشن میگیرن ...

هعیی نمیدونم 

من چهار سال باهاش دوست بودم نامزد کردیم عید هم عقدمه ولی هر روز فوش هر روز دعوا همش هم تقصیر اونه روانیه

چرا با این نمیاد ؟

گفت تعلیق شدع

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست