2777
2789
بهترین حالو دارم بعد از ی قرار عاشقانه با عشقم الان از خوشحالی بیدارم...انشالله همه تجربه کنن این حس ...

انشاالله 

چند ساله با همین؟

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جفتشخودکشی کنم سنگین تره

اره ارههههه 

من حالم خیلی بده دیوونه شدم انگار نمیدونم چه غلطی کنم نمیدونم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

درگیرم و فکرم مشغول مراسممه و زندگی درست کردن و ... مهم تر از همه بیکارم 😐 از همه بیشتر احساس پوچی ...

بمیرم 

سخته خیلی سخته میفهممت

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

منتظر یه خبر خوشم

الهی اون چیزی ک دوس داریو بشنوی

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

بهترین حالو دارم بعد از ی قرار عاشقانه با عشقم الان از خوشحالی بیدارم...انشالله همه تجربه کنن این حس ...

عزیزم برسید بهم و خوشبخت شید

هعیی نمیدونم من چهار سال باهاش دوست بودم نامزد کردیم عید هم عقدمه ولی هر روز فوش هر روز دعوا همش هم ...

ماهم ب مدت دعوا و بحث داشتیم خیلی بد بود بلاخره یکی باید اروم بسه تااون یکی یاد بگیره میدونی چی میگم؟

قبلن هردومون حرف حرفه خودمون بود و نمیساختیم اصلا

الان خداروشکر خوبیم

دورت بگردم من 😍😍

خدانکنه عزیزدلم 🤍🫂

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋