2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم فیلمای بد دیدم

236 بازدید | 21 پست

الان خوابه بهش پیام دادم که صبح ببینه 

بنظرتون کار خوبی کردم ؟ 

چون عکس نمیاد براتون تایپ میکنم تو پیام چی گفتم 

نوشتم که اصلا ازت انتظار نداشتم حرف تو برام سند بود ( اخه چند بار ازش پرسیده بودم گفته بود نه ندیدم تاحالا) 

بعد گفتم که من اصلا گوشیتو چک نکردم هیچوقت خیلی اتفاقی شد دیدم. الانم فردا با من یک کلمه راجب این موضوع حرف نزن چون حالمو خیلی بد میکنه فقط بدون که ازت انتظار نداشتم 

.

حالا الان دو دلم که برم پیاممو از گوشیش حذف کنم چون گوشیش همش دست منه و تمام برنامه های گوشیم تو گوشی اونه 

یهو نشه بترسه دیگه گوشیشو بهم نده 😕 

اصلا اینو ولش کن این مهم نیست 

بنظرتون در کل کار درستی کردم پیام دادم؟ میدونم خیلی خجالت میکشه ولی خب دلم میخواست بدونه ک امشب حالم چقدر بد بود بخاطرش 

بعد فردا ک بیدار شد باهاش چ برخوردی داشته باشم؟خونسرد؟ یا عصبی ؟ یا مثل همیشه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونسرد باش و سعی کن تو موقیعت مناسب باهاش مطرح کنی عزیزمن با تیکه کنایه که چیزی درست نمیشه🌝

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

درست ترین روش اینه که به روش بیاری ولی با ناراحتی باهاش حرف بزنی بگی این چی بوو دیدم رو گوشیت برای چی بود آخه چه دلیلی داره چنین چیزی باشه رو گوشیت عمیقا ناراحت شدم از این کار زشت و نمیخوام دیگه حرف بزنم باهات خیلی شکستم

اینو بگی خیلی پشیمون میشه و .....

بعدش دعوا نکن ها همین که خودتو ناراحت نشون بدی خودش پشیمون میشه

همسر من بارها قول داد وزد زیرش 💔💔😭😭😭😭

ولش کن برات مهم نباشه 

من اولش خیلی حالم بد شد ولی گفتم اشکال نداره چیکار کنم دیگه خودمو زدم به بیخیالی 

من تو تاپیک قبلیم گفتم تو اکسپلور دختر میبینه بدم میاد چ برسه ب این دیگه فک کن چجوری بودم بعد یهو سرد شدم اصلا ازش 😐