2777
2789

من فک کردم مثل قبلا اخطار مشکی بعد ۱ ماه برطرف میشه ولی کلا نابود شده چرا یعنی دیگ درست نمیشه 😓😓😓😭😭😭😭

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

نه نمیشه

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم یه اکانت قدیمی دارم چجوری برم ببینم درچه حاله

با همون شماره ای که واردش شدی میری رمز عبورشم میزنی 

البته از بالا صفحه که پروفایلت هس گزینه خروج میزنی بعدش که خارج شدی 

نوشته ورود کاربر اونو بزنی میاره شماره همراه و رمز عبور وارد میکنی بعدش میاره اون اکانتتو 

واقعا حتی اگ به نی نی یار بگی درست نمیشه ؟

نه به هیچ وجه

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

من اکانت قبلیم تعلیق مشکی داره 

چون گفتم کی همس تر داره 

فقط یکبارهم گفتم 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

چجوری شد مگه؟

میدونی اون از این حرفا زد الان مد شده که مثلا ی چیزی میگن اخرشم علی میزارن اونم یادم نمیاد چی گفت اخرشم علی گذاشته بود 

منم گفتم زشته اسم امام علی رو مسخره میکنی اینا خلاصه 

بعدش دیدم اون نوشت خاک توسرت کنن تو فک کردی من منظورم امام علی بوده این حرفا منم عصبانی شدم وقتی داره یکی بهت توهین میکنه توام جوابشو میدی درسته ؟

خب منم دیگ هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم بیشعور خدا ازش نگذره بعدش نی نی یارو صدا زد دیگ هیچی تعلیق شدم بعدش 😐

اکانت من دوماهه با اثرانگشت میتونم وارد شم واینکه ازم شماره موبایل میخواد برای ورود دوستان علتش چیه میدونید؟توروخدا اگا میدونید دلیلشو بگید

الان شمارم افتاده اینحا؟

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚