2777
2789
عنوان

واااای الان رفتم دیدم اون اکانتم تعلیق مشکی گرفته 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 32 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا فقط بخاطر همین 🙄ن منکه فحش دادم 😐

من نه فوش دادم نه دعواکردم نه حرف سی اسی زدم بخاطر هم ستر کاربری نازنین تعلیق شد

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

زرد، نارنجی، قرمز و مشکی. مشکی یعنی تعلیق همیشه

قبلا اینجوری نبود مشکی تا یکماه میشد ولی الان کلا برای همیشه هس 😔

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

من نه فوش دادم نه دعواکردم نه حرف سی اسی زدم بخاطر هم ستر کاربری نازنین تعلیق شد

واقعا از اون کاربر حالم بهم میخوره هنوزم کاربریش یادمه 

واقعا از اون کاربر حالم بهم میخوره هنوزم کاربریش یادمه

ولش کن یسرااینجا قاشق نشسته اند اصلا باهیچکس یکی به دونکن

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

کلا هر روز ی قانون جدیدی میاد توی سایت واقعا خیلی حالم گرفته شد این نامردیه 

چقد اون اکانتمو دوس داشتم 😓💔

کلا هر روز ی قانون جدیدی میاد توی سایت واقعا خیلی حالم گرفته شد این نامردیه چقد اون اکانتمو دوس داشت ...

یه سری قوانین دارن ک فقط خودشون میدونن چیه

ولش کن یسرااینجا قاشق نشسته اند اصلا باهیچکس یکی به دونکن

واقعا درسته اصلا باورم نمیشه هنوزم چقد دلم شکست خیلی اون اکانتمو دوس داشتم اسم پسرمم گذاشته بودم روش 😓💔

میدونی اون از این حرفا زد الان مد شده که مثلا ی چیزی میگن اخرشم علی میزارن اونم یادم نمیاد چی گفت اخ ...

وای 😂 

نه واقعا علی که میزارن ربطی به امام علی نداره 

صرفا جهت بازی با کلماته چون اسم علی خیلی رایجه 

مثلا پرنسسعلی برای توصیف پسری  استفاده میشه که عین دخترا رفتار میکنه  و ناز میکنه .

کراشعلی برای توصیف کسی استفاده میشه که رو همه کراش میزنه مثل حبیب تو لیسانسه ها ک عاشق همه می‌شد 

وای 😂 نه واقعا علی که میزارن ربطی به امام علی نداره صرفا جهت بازی با کلماته چون اسم علی خیلی رایجه ...

میدونی ماها شاید اینجوری فک کنم ولی کسایی که این کلامات درست میکنن شاید ی منظور دیگ داشته باشن بهتره ساده نباشیم 

درسته ناراحت شدم دلمم شکست واقعا حالم گرفته شد ولی بخاطر امام علی و بقیه امام ها و پیامبرام جوننم میدم اینکه دیگ سهله 🙂