2777
2789
عنوان

از فکر و خیال بچه تو دلم پیر شدم😭

292 بازدید | 22 پست

۲۹ هفته هستم دکترم برام سونو ۳۲ هفته نوشته 

هر وقت میرم مطبش میگه وای بچه ات ریزه 

من سونو رفتم سه هفته پیش بچم نرمال بود خودش گفت بچه ات یه بچه معمولیه

یعنی منو یادش میره هفته بعدش با معاینه باز میگه بچه ات ریزه و فلان؟ خب اگر معمولیه پس چرا میگه ریزه

من داغون میشم از حرفاش

دکترتو عوض کن

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مهم سلامتیشه، بدنیا ک بیاد خوب میشه چاق میشهیکی از اقوام ما وزن بچش موقع تولد ۲/۲۰۰ بود الان ۱۲ ...

خب چرا به من میگه ریز بودنشو

من که کوتاهی نمیکنم خودشم دارویی نمیده که

خب بگه معمولیه 

غصه نخور گلم به این چیزا نیست بچه ی برادرم به دنیا اومدنی قدش ۴۹ ،هزار ماشاالله یک سالگی ۸۰ شدمن بچه ...

هر بار میرم یعنی میگه

چه ازومی داره یبار گفتی ریزه دیگه فهمیدم 

از ۱۸ هفتگی هر چکاپ یبار میگه

جالبه مثلا دارویی ام نمیده 

میرم سونو میگن نرماله😐

هر بار میرم یعنی میگهچه ازومی داره یبار گفتی ریزه دیگه فهمیدم از ۱۸ هفتگی هر چکاپ یبار میگهجالبه مثل ...

خیلی از دکترا حالشون خوب نیست بخدا 

سنو بهت میگه نرماله پس به خودت استرس نده 

هر بار میرم یعنی میگهچه ازومی داره یبار گفتی ریزه دیگه فهمیدم از ۱۸ هفتگی هر چکاپ یبار میگهجالبه مثل ...

پس حالا که اینطوره تو توجه نکن چرا هربار به دلت میاری؟‌ فکر کن به اینکه طرف سلیقشه دوسداره بچه درشت باشه

و اینکه مگه بچه ریز باشه چه اشکالی داره؟! من خودم به دنیا اومده بودم ۳ کیلو بودم باورت میشه؟ میگن انقدر ظریف و ریز بودم میترسیدن دست بزنن بهم

آلان بیست سی کیلو اضافه وزن دارم😅

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

قدر این روزها رو بدون عزیزم 

کاش منم برگردم به دوران بارداری ولی بچه م آلرژی نمی گرفت 

سعی کن وقتی به دنیا اومد برا مصرف لبنیات عجله نکنی گلم 

کم کم مصرف کن و به واکنش بچه ت هم دقت کن البته اگه شیر خودت رو بهش دادی