2777
2789
عنوان

این چه دردیه افتاده به جونم😭

162 بازدید | 4 پست

اول از همه چی معذرت میخوام برای توضیحات صریح:

روز اول و دوم پریودی دچار اختلال گوارشی میشم؛نفخ میکنم و وقتی که روده هام پر میشه و نیاز به دفع پیدا میکنم یه درد وحشتنااااک و شدیدی تو روده هام اتفاق میوفته و حتی تا مقعدم تیر میکشه جوری ک اصلا دردش رو نمیتونم توصیف کنم تا حدی که از شدت درد ضعف میکنم و بیحال میشم

اما بعد دفع سریع خوب میشم و این اتفاق هرماه فقط تو دو روز اول پریود برام اتفاق میوفته

تو گوگل نوشته یا آندومتریوزه یا روده تحریک پذیر اما مثل اینکه آندومتریوز عوارض بدتری داره مخصوصا تو ناباروری…هفته بعد میرم دکتر اما الان حالم خیلی بده و خیلی میترسم به نظر شما دردم نزدیک به علائم کدومشونه؟😭

عزیزم نفخ یکی از علائمای عادیه تو پریودی و بخاطر استفاده از نواربهداشتی اینجوری میشی ، گوگل و نمیشنا ...

اخه چیزی ک متعجبم میکنه دردشه

خیلییییی وحشتنااااک درد میکنه؛منی که آستانه ی دردم بالاست کم میمونه از میزان دردش بیهوش بشم

چون این درد نمیزاره دفع داشته باشم و انگار هرچی بیشتر تو رودم میمونه همونقدرم دردش شدید تر و ادامه دار تر میشه

فقط با شیاف میتونم دردشو بخوابونم تا دفع داشته باشم و خوب بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این درد شایعه

اکثرا میگن سندروم پیش از قاعدگی یا درد قاعدگی با علایم دیگر

درمان نداره فقط با اصلاح غذایی میشه کمترش کرد

محدود کردن غذای فست فودی و نفاخ، سردی و ...

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون