2777
2789
عنوان

کیا از امام حسین حاجت محال گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 37 پست
خیلی دوس داشتم کمکت کنم ولی متاسفانه خودمم آخر ماه تایممه وگرنه نائبت میشدم

🥲اشکال نداره گلم 

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

برای هر مریضی ای از ی نسخه استفاده نمیکنن شاید یجای کار میلنگه وگرنه مگه میشه به امام حسین متوسل شی ...

والا با قلب شکسته 

دل شکسته 

همه جوره 

من  خیلی مذهبی و مقید بودم

ولی خب همیشه دست رد خورده یا اگه داده پشیمونم کرده 

واسه من هیچ وقت دست و دلباز نبوده .البته زیاد شنیدم

این طوری 

خب دیگه یکی رو شاید دوست ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم داری درباره امام حسین حرف میزنی. درباره یه ادم عادی که رزومه اش خراب باشه صحبت نیمکنیم که د ...

والا هر وقت چیز هم دادن 

جوری پشیمان شدم که دیکه عهد کردم هرگز نخوام چیزی 

بنظرم چون شما حاجت گرفتی خوش بیتی اگر مثل من بودی و سالها و سالها چیزهایی که من تجربه کردم رو تجربه میکردی این طوری نمیگفتی 

و باز هم میگم مشکل شما از جای دیگست نه امام حسین

بی خودی نگو 

مشکل من دقیقا اینه که نمی‌خوان حاجت م بدن

شما هم انشالله طعم نرسیدن و دلشکستی رو بچشی بعد بیای حمایت کنی 

بی خودی نگو مشکل من دقیقا اینه که نمی‌خوان حاجت م بدنشما هم انشالله طعم نرسیدن و دلشکستی رو بچشی بعد ...

ما اونقدر طعم نرسیدن و دل شکستگی رو چشیدیم و باز هم گفتیم راضییم به رضا خدا. هیچ وقت از خدا و اهل بیت ایراد نگرفتیم و کفر نگفتیم.

راستی اینم بدون نفرین مثل تف سر بالاست باز هم برمیگرده به خودت این دعات. باز نگو من مشکل ندارم

ما اونقدر طعم نرسیدن و دل شکستگی رو چشیدیم و باز هم گفتیم راضییم به رضا خدا. هیچ وقت از خدا و اهل بی ...

والا با این اخلاقی که شما داری 

شاید امام حسین نگات کرده درست بشی 

حالا کار ندارم 

ولی متوجه شدم سنت خیلی کمه 

لزومی نمیبینم بحث رو ادامه بدم 

والا با این اخلاقی که شما داری شاید امام حسین نگات کرده درست بشی حالا کار ندارم ولی متوجه شدم سنت خی ...

منم همین چیز رو متوجه شدم معمولا اخلاق کسی که نفرین میکنه زیر سواله.

تشکر.

دیگه پیام ندید.