hadisbanoo۷۹ مدیر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 1993 عنوان کیا از امام حسین حاجت محال گرفتن | مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 37 پست خاهش میکنم بگید شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙 1403/11/14 | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 1993 خیلی دوس داشتم کمکت کنم ولی متاسفانه خودمم آخر ماه تایممه وگرنه نائبت میشدم 🥲اشکال نداره گلم شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙
gloom عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 5997 برای هر مریضی ای از ی نسخه استفاده نمیکنن شاید یجای کار میلنگه وگرنه مگه میشه به امام حسین متوسل شی ... والا با قلب شکسته دل شکسته همه جوره من خیلی مذهبی و مقید بودمولی خب همیشه دست رد خورده یا اگه داده پشیمونم کرده واسه من هیچ وقت دست و دلباز نبوده .البته زیاد شنیدماین طوری خب دیگه یکی رو شاید دوست ندارن
gloom عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 5997 خب عزیزم داری درباره امام حسین حرف میزنی. درباره یه ادم عادی که رزومه اش خراب باشه صحبت نیمکنیم که د ... والا هر وقت چیز هم دادن جوری پشیمان شدم که دیکه عهد کردم هرگز نخوام چیزی بنظرم چون شما حاجت گرفتی خوش بیتی اگر مثل من بودی و سالها و سالها چیزهایی که من تجربه کردم رو تجربه میکردی این طوری نمیگفتی
a_mitis عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 2303 والا هر وقت چیز هم دادن جوری پشیمان شدم که دیکه عهد کردم هرگز نخوام چیزی بنظرم چون شما حاجت گرفتی خو ... و باز هم میگم مشکل شما از جای دیگست نه امام حسین
gloom عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 5997 و باز هم میگم مشکل شما از جای دیگست نه امام حسین بی خودی نگو مشکل من دقیقا اینه که نمیخوان حاجت م بدنشما هم انشالله طعم نرسیدن و دلشکستی رو بچشی بعد بیای حمایت کنی
a_mitis عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 2303 بی خودی نگو مشکل من دقیقا اینه که نمیخوان حاجت م بدنشما هم انشالله طعم نرسیدن و دلشکستی رو بچشی بعد ... ما اونقدر طعم نرسیدن و دل شکستگی رو چشیدیم و باز هم گفتیم راضییم به رضا خدا. هیچ وقت از خدا و اهل بیت ایراد نگرفتیم و کفر نگفتیم.راستی اینم بدون نفرین مثل تف سر بالاست باز هم برمیگرده به خودت این دعات. باز نگو من مشکل ندارم
gloom عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 5997 ما اونقدر طعم نرسیدن و دل شکستگی رو چشیدیم و باز هم گفتیم راضییم به رضا خدا. هیچ وقت از خدا و اهل بی ... والا با این اخلاقی که شما داری شاید امام حسین نگات کرده درست بشی حالا کار ندارم ولی متوجه شدم سنت خیلی کمه لزومی نمیبینم بحث رو ادامه بدم
a_mitis عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 2303 والا با این اخلاقی که شما داری شاید امام حسین نگات کرده درست بشی حالا کار ندارم ولی متوجه شدم سنت خی ... منم همین چیز رو متوجه شدم معمولا اخلاق کسی که نفرین میکنه زیر سواله.تشکر.دیگه پیام ندید.