18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13695 عنوان میخوام تا نزدیک سحر دعا بخونم 💚 186 بازدید | 40 پست سلام دوستای عزیزم ، به مناسبت تولد حضرت اباعبدالله میخوام زیارت عاشورا بخونم و صلوات بفرستم و...اگر مایل بودید اسم و حاجتتون رو بگید 💚🤲🏻اگر لایق باشم به یادتونم.التماس دعا 💚 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 1403/11/14 | 00:17 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49628 اسمم نگین هس برای خودم و خاهرم دعا کن ب نیت سلامتی و بخت و همچنین برای مادرم دعا کن مرسی خیررر ببینی از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13695 @اعتصامی @سوییفت @آرزوهام3 @نخودسیاه ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
یااس1358 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 11943 اسما سلامتی تودلیش بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚 💚💚💚 اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم . اللهم عجل الولیک الفرج به حق مادر پهلو شکسته 💔
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 برات ایه الکرسی خوندم عزیزم ممنون میشم بعد دعا واسه سلامتی امام زمان و حاجت روایی همگی برای منم دعا کنید💕دو تا حاجتی که دارم همونجوری که میخوام پیش بره و اگر صلاحمه و خواست خداست جور بشه خواسته ام🥺💕🙏🏻 زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
زینب02 عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 3961 انشاالله اول خودت حاجت روا بشی عزیزم لطفاً برای منم دعا کن بحق این روز عزیز خدا بهم بچه سالم بده آیدا هستم التماس دعا خوش قلب
یااس1358 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 11943 خونه دارشدنم بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚 💚💚💚 اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم . اللهم عجل الولیک الفرج به حق مادر پهلو شکسته 💔
sweet_and_cute عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 7021 دعا کن غم دلم رفع شه.قرار بود به یکی معرفی ام کنن ولی طرف بدون اینکه منو ببینه و شرایط منوبدونه گفته که فعلا دیگه نمیخوام ازدواج کنم .خیلی ناراحتم هم خودم هم مامان بابام بنده خدا ها. Sorry ...i don't care about that.
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13695 @ملکـهپاییز20 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13695 @سرو،محمد ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
یااس1358 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 11943 @ارزوهام بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚 💚💚💚 اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم . اللهم عجل الولیک الفرج به حق مادر پهلو شکسته 💔
رز_سرخ_زیبا عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 1711 برا شفای پسرم ،کار شوهرم ،خونه بخریم ،پول و رزق و روز ی خیلی زیاد ،کار و شغل خوب برا خودم ،ان شاالله خودت هم هر چی از خدا میخوای بهت بده
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13695 @sayeh6859 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13695 @nazcat20 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚