2777
2789

خدایا شکرت میکنم ولی این روزا دکترا انقدر روزای بارداری رو به ادم سخت کردن تا بیایی بفهمی چیشده و زایمان کنی ده سال سر هر چکاپ و غربالگری پیرت میکنن🥺😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ اخ راست میگی بخدا منو پیر کرد دکترم انقدر بهم سخت میگیره هی منو پاس میده دکتر ها که البته دوستای خودش اند و برا پورسانت بسه دیگه هی چکاپ ازمایشntسونوغربالگریntسونو انومالی ...ول کنم نیستن این استرس که میدن بهمون از همه بیشتره

آخ اخ راست میگی بخدا منو پیر کرد دکترم انقدر بهم سخت میگیره هی منو پاس میده دکتر ها که البته دوستای ...

عزیزم اینها که نام بردی که از واجبات خربارداری هستن حتما باید آزمایشا و سونو هارو بری تا مطمئن بشی نی نی سالمه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بخدا همش منو میفرسته جنین شناس والله غربالگری هام آزمایش هام همه بی مشکل،شما رو اکو قلب جنین فرستادن ...

نه نفرستادن

من غربالگری نداده بودم سلفی فرستاد نرفتم 

الحمدلله رب العالمین ...
عزیزم اینها که نام بردی که از واجبات خربارداری هستن حتما باید آزمایشا و سونو هارو بری تا مطمئن بشی ن ...

من همرو رفتم بچم سالم ولی دکترم بیش از حد گیره یعنی اکو قلب جنین اجبار نیست یا جنین شناس اجبار نیست دوستم دکتر زنان تو بیمارستان نیکان غرب ازش پرسیدم گفت دکترت پولکی تشریف داره میخواد بفرست پیش دوستاش پورسانت بگیره حتی دارو هم میگه فقط از فلان داروخونه 

نه نفرستادنمن غربالگری نداده بودم سلفی فرستاد نرفتم

والله دوست های منم نرفتن بچه ها سالم مادره شاگردم تو مرکز زنان زایمان و ناباروری مام تهران تو اتاق عمل کار میکنه مدارکم فرستادم گفت بچت سالم دکترت حرف الکی میزنه اکو قلب و جنین شناس لازم نیست بری ،بخدا دیوونم کرده