2777
2789
عنوان

بی ادبی مسئول داروخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 19 پست
فحش می‌دادی فرار میکرد ی😁🏃🏃

من نتونستم هیچ واکنشی نشون بدم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نتونستم هیچ واکنشی نشون بدم

پیش میاد

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

نه اتفاقا داروی کمیاب رو از داروخونه اولی گرفتم بقیه رو لازم نداشتم اونموقع دارویی ک داروخونه افشار ...

نخست رو دادم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
آدم انقدر عقده ای اخه😐

اره والا شوهرمم رفت بهش گفت مگه پولش می‌ره تو جیبت ک بهت برخورده