2777
2789
عنوان

بی ادبی مسئول داروخونه

185 بازدید | 19 پست

رفتم داروخونه دارومو بگیرم گفت یکی از قلم های دارو رو از داروخونه دیگه ای گرفتی منم گفتم اره گفت از کجا گفتم از قائم گفت سلام بهش برسون و بقیه داروتو برو از همون جا بگیر اومدم بیرون شوهرم پرسید منم جریانو گفتم سریع از ماشین پیاده شد و رفت دعوا

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

چ بی ادب

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

واقعا ب داروخونه چه ربطی داره ک من نصف دارومو از کجا تهیه کردم چه ضرری براش داشت 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ بی ادب

دیگه هیچوقت ب اون داروخونه نمی‌رم داروخونه بیمارستان افشار بود

اون دارویی ک همه جاداره اون داروخونه گرفتی،برای داروی کمیاب رفتی داروخونه دومی،قطعا همینطوره

تقصیر داروخونه اولیه س دست بسرتون کرده

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

دیگه هیچوقت ب اون داروخونه نمی‌رم داروخونه بیمارستان افشار بود

من بودم دهنشو سرویس میکردم هیچی نگفتی اومدی بیرون

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اخه معمولا نمیدن نصف نسخه رو

نه من از جاهای دیگه گرفتم میدن بعضی از موقع ها شرکتی ک میخای ندارن 

من بودم دهنشو سرویس میکردم هیچی نگفتی اومدی بیرون

من نه اما شوهرم رفت دعوا کرد

فحش می‌دادی فرار میکرد ی😁🏃🏃

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

واخب گاهی یه داروخانه همه داروها رو نداره

تاپیک آخرم نظرتون رو میگی 🙏

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

من نه اما شوهرم رفت دعوا کرد

اگه می‌تونستی ضبط میکردی کارشو و به بخش بازرسی و شکایت وزارت بهداشت بگی 

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...
اون دارویی ک همه جاداره اون داروخونه گرفتی،برای داروی کمیاب رفتی داروخونه دومی،قطعا همینطورهتقصیر دا ...

نه اتفاقا داروی کمیاب رو از داروخونه اولی گرفتم بقیه رو لازم نداشتم اونموقع  دارویی ک داروخونه افشار دست ب سرم کرد  شربت سیتریزین بود ک تا رفتم اول پرسیدم گفت دارم بعد محسن رو دادم ک مثلا معطل نشم