2777
2789
عنوان

حفره لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 40 پست
مرسی بابت توضیحات،از کجا بفهمیم باکتریاییه؟

عزیزم اسم بیماری فارنژیت هست

فارنژیت میتونه باکتریایی یا ویروسی باشه 

اگه روی لوزه اگزودا(چرک)بود احتمال خیلی زیاد باکتریایی هست ولی باز هم احتمالش هست ناشی از ویردس EBVباشه

حالا از کجا بفهمیم ویروسیه یا باکتریایی(درصورتی که التهاب همزاه باچرک باشه)

اگه باکتریایی باشه با خوردن انتی بیوتیک چندروز بعد بهبودی حاصل میشه 

ولی ویروسی باشه تا دوماه طول میکشه بهبودی

یا هم ازمایش میگیرین اگه WBC(گلبول سفیدت)بالا باشه ینی باکتریایی  هست اگه پایین باشه ویروسیه

یاهم با سو آپ نمونه برداری میکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکترتون درست گفتن اگه درمان نشه ممکنه که تب روماتیسمی بگیریناگه لوزتون التهاب داره و چرک داره ...

خیلی کمه التهاب درد ندارم اصلاااا به اون صورت فقط،چون ذهنم درگیر بود رفتم دکتررر اونم عمومی رفتم ارزیترومایسین داد فقط من معده دردم دارم‌نمیتونم خیلی خودمو با انتی بیوتیک بخورم فردا گوش حلق بیمی گرفتم ببینم اون‌چی میگه

عزیزم اسم بیماری فارنژیت هستفارنژیت میتونه باکتریایی یا ویروسی باشه اگه روی لوزه اگزودا(چرک)بود احتم ...

یه هفته پیش ازمایش دادم من نرمال بودم بعد چن روز اینطور شدم من ببخشید میشه در خواست برم قبول کنیدددد ؟

خیلی کمه التهاب درد ندارم اصلاااا به اون صورت فقط،چون ذهنم درگیر بود رفتم دکتررر اونم عمومی رفتم ارز ...

عزیزم ازیترومایسین رو حتما بخور با اب فراوون 

فکر کنم روزانه یک دوز باشه 

صبح ناشتا برا معده دردتون امپرازول یا فاموتیدین بخورین 

اینطوری معدتون درد نمیگیره

همون چرک های سفیدی که هست نشان دهنده باکتری یا ویروسه 

عزیزم منظورت همون یچیز سفید ماننده ک با دست اگه فشار بدی کنده میشه بعد چند وقت دوباره میبینی بازم هست مال همونجوریه نمیدونم چیه و باید چیکار کنم بعضی وقتا انقد فشار میدم ک دربیاد خون میاد از لوزه ببخشیدا حالت بهم نخوره سواله برام ک مال من چیه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

عزیزم ازیترومایسین رو حتما بخور با اب فراوون فکر کنم روزانه یک دوز باشه صبح ناشتا برا معده دردتون ام ...

ازونیوم ۴۰ ناشتا دارم عزیزم این چیز خطرناکه ترسیدم یکم‌حالا فردا وقت دارم چه غذایی برای لوزه خوبه من اولین بارمه اینطور شدم نمیدونم‌چی خوبه چی بد

سرچ کنی بدون عمل هم خیلی ها درمون شدن تازه عوارض عمل هم نداره هزینه بر هم نیست فقط بقول دوستمون مایع ...

ینی اون مایع رو بلد نیستم چطور در میارن والا بخدا اولین بارمه اینطور شدم