2777
2789
عنوان

حفره لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 40 پست
اخه میگن نباید قورت داد بلد نیستم اولین باره همچین چیزی میبینم والا من اب نمک هم غر غر نکردم تاحالا

قورتم بدی دفع میشه نگرانی نداره فقط چون بوی بد میده ی حال بدی داره . نگرانی اصلاااااااااا نداره

چطوریه چن سالگی شنیدم خیلی ریسکهههه من ۲۱ سالمه

من 29سالگی عمل کردم راحت بود فقط چون نتونستم چند روز غذا بخورم اذیت شدم وگرنه خود عمل چیز سختی نیست. ارزششو داره 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان خوب میشی عمل خاصی نیست برو عمل کن قرص اینا ب دردت نمیخوره چون مشکل معده داری

من تازه دیدم تو این چند سال اصلا لوزه نداشتم این اولین بارمه والا هنوز نرفتم دکتر ببینه شما عمل کردی چطور بود

قورتم بدی دفع میشه نگرانی نداره فقط چون بوی بد میده ی حال بدی داره . نگرانی اصلاااااااااا نداره

دکتره منو ترسوند گفت میره به قلب و اینا والا درد هم نداره تازره حفره میبینم تو این ۲۱ سال من یبارم لوزم سنگ نداده و التهابم نداشتم فقط،دوماهیی درگیر معده بودم همین 

من تازه دیدم تو این چند سال اصلا لوزه نداشتم این اولین بارمه والا هنوز نرفتم دکتر ببینه شما عمل کردی ...

بله عمل کردم چیز خاصی نیست واقعا از ساعت ۱۲ شب دیگه چیزی نمیخوری تا زمان عمل مثلا ۵ صبح بعد بیدار میشی فشار خون و اینا و قند خون و آزمایش بعد میری عمل تا ی هفته بستنی فقط بستنی بعد فقط آبکی بعد یواش یواش خوراکی های دیگه تا ب برنج برسه

واسه من والا بو ندارههه اصلااااا نمیدونم ترسیدم نمیدونم چیکار کنم

دکترو که برو ولی من با  آب نمک هم غرغره کردن خوب شدم 

اگه خواستی بخون خوب اول از همه یه لبخند گشاد بزن بعد بیا تو سایت اگر هم کسی بهت توهین کرد تو ادب داشته باش و محلش نده 🤪شما هم خواهرم سعی کن مهربون تر باشی با تشکر فراوان 🙃

عزیزم دکترتون درست گفتن اگه درمان نشه ممکنه که تب روماتیسمی بگیرین

اگه لوزتون التهاب داره و چرک داره یا عفونت ویروسیه یا باکتریایی

حساسیت درمانش بخاطر ماهیت خود این بیماری نیست بیشتر بخاطر اینه که اگه باکتریایی باشه انتی ژن این باکتری خیلی شبیه انتئ ژن های عضله قلبی داره ممکنه بره ب قلبتون و یا دریچه هاش وصل شه تب روماتیسمی ایجاد کنه که خطرناکه و ممکنه مریض  اکسپایر شه

حتما درمان کنین خودت رو 

درمانش(اگه باکتریایی باشه) پنی سیلین هست

اگه به پنی سیلین الرژی دارین کلیندامایسین ازیترومایسین هست 

اگه بعد دوسه روز خوب نشدین برین دکتر

چند سال داشتی من اولین باره دیدم

نزدیک 6سال درگیرش بودم اولش یه حفره بود بعد بیشتر شد دیگه دیدم فایده نداره عمل کردم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

علاوه بر این سنگ لوزه به شدت باعث بوی بد دهان میشه و همراه با التهاب و درده

تونسیلکتومی رو توصیه میکنم

ولی بنظرم عمل دردناکی هست چون بعدش تا ۱۰ ۱۵روز غذا خوردن اب خوردن به شدت سخت میشه 

عملش سخته

نه. گرسنگی بعدش آدمو اذیت میکنه. 7روز چیزی نخوردم فقط بستنی و آبمیوه