2777
2789
عنوان

کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 38 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اخه خودش شماره‌ تلفن دادخودش باهام گرم گرفتاومد خونه مون🥲

هنوز مردا رو نشناختی پس ؟! یا سنت خیلی کمه 

مردا عاشق کسی بشن سریع باهاش ازدواج میکنن دیونش بشن بچه میارن ازش و همزمان با هزار نفر جوری لاس میزنن که عمرا کسی فک کنه دوسش ندارن اما ندارن

مآ هر دو خانم یم

خانم اگه هست خب به هزاران دلیل علاقه ای به ادامه ارتباط ندارد من خودم از همین دسته ام تنهایی رو دوست دارم وبا هر کسی نمی چرخم گاهی به یکی نزدیک میشم چون اول جذبم کرده بعد میبینم نه دوست ندارم ادامه بدم کات میکنم راحت 

خانم اگه هست خب به هزاران دلیل علاقه ای به ادامه ارتباط ندارد من خودم از همین دسته ام تنهایی رو دوست ...

اخه مگه بده آدم به یه نفر مناسبت ها تبریک بگه

به خدا من هر چی بی احترامی و تندی کرد باهام سکوت کردم‌ 

خودش شماره‌ داد خودش گرم گرفت 

آخه چرا آدما بلاک می کنین 

به خدا من هیچ وقت اذیتشون نکردم چیزی ازشون نخواستم 

اخه مگه بده آدم به یه نفر مناسبت ها تبریک بگهبه خدا من هر چی بی احترامی و تندی کرد باهام سکوت کردم‌ ...

نه بد نیست عزیزم تو مقصر نیستی ،

اون درگیری وکار زیاد داره واز طرفی علاقه و حوصله پیام بازی رو نداره  هر کسی یه اخلاقی داره به خودت نگیر مثلاً من حوصله رفیق بازی ندارم بجاش دوست دارم برم ورزش مورد علاقه ام یا تنهایی کافه برم و....