2777
2789
عنوان

کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 38 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اخه خودش شماره‌ تلفن دادخودش باهام گرم گرفتاومد خونه مون🥲

هنوز مردا رو نشناختی پس ؟! یا سنت خیلی کمه 

مردا عاشق کسی بشن سریع باهاش ازدواج میکنن دیونش بشن بچه میارن ازش و همزمان با هزار نفر جوری لاس میزنن که عمرا کسی فک کنه دوسش ندارن اما ندارن

مآ هر دو خانم یم

خانم اگه هست خب به هزاران دلیل علاقه ای به ادامه ارتباط ندارد من خودم از همین دسته ام تنهایی رو دوست دارم وبا هر کسی نمی چرخم گاهی به یکی نزدیک میشم چون اول جذبم کرده بعد میبینم نه دوست ندارم ادامه بدم کات میکنم راحت 

خانم اگه هست خب به هزاران دلیل علاقه ای به ادامه ارتباط ندارد من خودم از همین دسته ام تنهایی رو دوست ...

اخه مگه بده آدم به یه نفر مناسبت ها تبریک بگه

به خدا من هر چی بی احترامی و تندی کرد باهام سکوت کردم‌ 

خودش شماره‌ داد خودش گرم گرفت 

آخه چرا آدما بلاک می کنین 

به خدا من هیچ وقت اذیتشون نکردم چیزی ازشون نخواستم 

اخه مگه بده آدم به یه نفر مناسبت ها تبریک بگهبه خدا من هر چی بی احترامی و تندی کرد باهام سکوت کردم‌ ...

نه بد نیست عزیزم تو مقصر نیستی ،

اون درگیری وکار زیاد داره واز طرفی علاقه و حوصله پیام بازی رو نداره  هر کسی یه اخلاقی داره به خودت نگیر مثلاً من حوصله رفیق بازی ندارم بجاش دوست دارم برم ورزش مورد علاقه ام یا تنهایی کافه برم و....