2821
2789
عنوان

کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 38 پست
اره راست میگی خدایا حکمتت رو شکر ولی دست خود آدم نیست دل میخواد عقل میگه هر چی خدا بخواد

منم دلم خیلی چیزا میخاد و حتی عقلمم همون رو میخاد ولی خدا دهنمو آسفالت کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلا زندگیم خیلی تخمیه میگم کاش بمیرمجدا خیلی دارم زجر میکشم برام دعا کن 😭💔

چشم عزیزم دعا میکنم فقط بدون منم این روزا رو گذراندم روزهایی که تا بالای پل رفتم و قرار بود دور دوم بپرم که نشد اما الان میگم چه احمقی بودم که به خاطر یه شوهر خیانت کار بی مسیولیت میخواستم خودکشی کنم آدم کنار اشغالی بخوابه بهتره تا خودکشی کنه چون خدا بزرگه یه روزی میبینتت 

کاش خدا منو ببخشه تا بچه دار بشم قبل اینکه از دنیا برم دوستان استغفرالله زیاد بگین

میشه یکنفر خیلی پولدار باشه و برای بچه دار شدن  همه کار بکنه ولی بچه دار نشه ؟؟؟

منم دلم خیلی چیزا میخاد و حتی عقلمم همون رو میخاد ولی خدا دهنمو آسفالت کرده

حکمت خدا رو  می‌دونی ؟ خدا بهتر از ما می‌دونه 

مثلاً من خودم پر پر میزدم ازدواج کنم بعدش روزی هزار بار گفتم گ ه خوردم کاش با خانواده بد اخلاق ام می موندم و ازدواج نمی‌کردم هر چی بگم درک نمیکنی فقط بدون شبانه روز دندون قروچه دارم از عصبانیت چرا خودمو نابود کردم 

اگه به یه نفر پیام احوالپرسی دادیم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی ...

۱۶ ساعت ؟ مهم نباشه برات دیگه پیام نده اگه پیامی داد برو دو روز دیگه جواب بده نشانه اینه که اهمیت قائل نیست

حس میکنم خدا کلا داره بمن سخت میگیره 🥲

خدا به هیچ بنده ای سخت نمیگیره مگر خیرش در اون باشه مثل مادری که می‌دونه دست بچش با چاقو می‌بره ممکنه حتی برای جلوگیری از این کار بزنه رو دستش وبچه گریه کنه اما مادر خوشحالم چون می‌دونه اون رو از خطری بزرگتر نجات داده