2777
2789
عنوان

عكس غذا توي اينستاگرام گذاشتن

482 بازدید | 13 پست

چند وقته كنجكاو شدم بدونم نظر بقيه چيه نظر خودمو بعدا ميگم الان نميگم كه روي نظر شما تاثير نزاره

تعداد رای : 34
نظرسنجی
خيلي خوبه
6
17%
خيلي بده
4
11%
اگه عكس شيكي باشه خوبه
7
20%
هر كسي به سليقه ي خودش بستگي داره چي بزاره نظر خاصي ندارم
17
50%
من دوست دارم ببینم هم ایده می گیرم هم ترغیب میشم که انجام بدم

منظورم پستاي آموزشي آشپزي نيست مثلا من ميرم رستوران پيتزا ميخوارم عكس اون پيتزا رو بزارم تو پيجم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يكي دوس داره عكس ناخن لاك زده بذاره، يكي با دمبل عكس ميذاره، يكي عكس شب يلدا ميذاره، يكي ام عكس پيتزايي كه خورده

هركس مختاره توي صفحه خودش هرچي دوست داره بذاره. 

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده
منظورم پستاي آموزشي آشپزي نيست مثلا من ميرم رستوران پيتزا ميخوارم عكس اون پيتزا رو بزارم تو پيجم

بنظر من کار خوبی نیست زیاد.اونم تو این شرایط اقتصادی شاید خیلیا نگن اما ممکنه حداقل مجبور باشن واسه خرید تا اول ماه صبر کنن.من خودم وقتی یچیز من درآوردی درست میکنم تنهایی میخورم ممکنه بذارم اما غذا های شیک و گرون هیچوقت

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...
بنظر من کار خوبی نیست زیاد.اونم تو این شرایط اقتصادی شاید خیلیا نگن اما ممکنه حداقل مجبور باشن واسه ...

منم خودم قبلا چند بار گذاشتم ولي چند وقته به همين قضيه فكر ميكنم مثلا چند روز پيش فكر ميكردم شايد يه خانمي باردار باشه و نتونه اون لحظه اون غذا رو داشته باشه و واقعا هوس كنه

منم خودم قبلا چند بار گذاشتم ولي چند وقته به همين قضيه فكر ميكنم مثلا چند روز پيش فكر ميكردم شايد يه ...

ممکنه یه خانمی هم نازا باشه و با دیدن عکس های بچه شما دلش بشکنه. ممکنه یه خانمی چهره زیبایی نداشته باشه و با دیدن عکس های چهره زیبای شما دلش بشکنه. ممکنه یه خانمی خواستگار نداشته باشه و با دیدن عکس های شما کنار همسرتون دلش بشکنه. تا همه جا میشه این لیست رو ادامه داد.

من با هر عکسی موافقم. مشکلم با رواج فرهنگ مصرف گراییه. این که به خاطر فالوئرهای اینستا مجبور باشی غذات رو تزیین کنی و ازش عکس بگیری و بذایر توی اینستا. این که خودت نباشی و حتی غذات رو هم دیگران تعیین کنن.