yekonkori_khoshbakh مدیر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7673 عنوان شیرازیا | مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 66 پست چرا اینقدر صبوریدیه بنده خدایی قراره یه کاریو واسم انجام بده یه هفته س هنوز انجام نداده من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) 1403/11/13 | 21:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7673 وای من عاشق شیرازیاااممم 😂😂خودم شمالی ام و خانوادم خیلی تند و فرزناز وقتی اومدم شیراز ریلکس بودنشو ... اره مردم خوبین و مهربون و خونگرم حتی همین پر حوصلگیشونم خوبه چون کار رو دقیق و عالی تحویل میدن ولی ماها کم حوصله ایم یه خورده کلافه میشیم من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
زرینtaj2 عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 8158 ما کلا عجله ای نداریم برای هیچی....یعنی برق بره از پله برقی بالا نمیریم.میشینیم دم پله تا برق بیاد ب ... نبایدم بریم والا کی حال داره 😁😁😁 کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7673 خو فوقش دو ماه اصن تو بوگو یِیْ سال دنیا ارزش این چیا رو داره؟؟؟! ... مامان بابام میندازنم بیرون😂😂😂 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7673 یه خاطره یادم اومدما دانشجو که بودیم اتاقمون همه استان فارسی، یکیمون یکم زرنگ بود فقط یکم😜بعد شب یل ... ولی اینو با شماها موافقم 😂😂خوراکی میخواد بره تو شیکم چه فرقی داره تزئین شده بره یا نه من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7673 نبایدم بریم والا کی حال داره 😁😁😁 اگه هوای سالن گرم باشه چی؟ من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
زرینtaj2 عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 8158 اگه هوای سالن گرم باشه چی؟ اصلا وارد سالن نمیشیم 😆😆😆 کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7673 اصلا وارد سالن نمیشیم 😆😆😆 به به بسیار فکر عالیی😂😍 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)