yekonkori_khoshbakh مدیر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 عنوان شیرازیا | مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 66 پست چرا اینقدر صبوریدیه بنده خدایی قراره یه کاریو واسم انجام بده یه هفته س هنوز انجام نداده من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) 1403/11/13 | 21:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 اون که کرمانه اره ولی به شیراز خیلی نزدیکه من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 آها از بوانات و این طرفا اره فکر کنم مثلا تا چاهک اینا یه ۱ ساعت شایدم کمتر فاصلمون باشه من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 6407 شهربابک اسم شهرتون شهر بابک هست؟من خو اولین باره میشنوم؟ همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 آها از بوانات و این طرفا شما ساکن کدوم شهرید؟ من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 9532 پس چرا من صبور نیسم🥲 آی ام شیرازی نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
زرینtaj2 عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 8159 حالو کو کاکو تا بعد عید 🤣🤣🤣🤣 کی تو سرما حال داره بره دنبال کار شمو 😂😂😂 کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد
qashaqaii عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 8338 اسم شهرتون شهر بابک هست؟من خو اولین باره میشنوم؟ آره شهربابک معروفه چطور نشنیدی
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 اسم شهرتون شهر بابک هست؟من خو اولین باره میشنوم؟ چاهک شنیدی؟ما فاصلمون تا چاهک، هرات یه ۱ ساعتی هست من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 6407 آره شهربابک معروفه چطور نشنیدی فک کردم مال فارسه برا همین گیج شدم🙃 همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 پس چرا من صبور نیسم🥲 آی ام شیرازی داش از اطرافیانت یاد بگیرچون سخته زندگی کردن یه ادم کم صبر با ادمای پر صبر ادم حوصلش سر میره من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)