2789
عنوان

شیرازیا

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 66 پست
وای من عاشق شیرازیاااممم 😂😂خودم شمالی ام و خانوادم خیلی تند و فرزناز وقتی اومدم شیراز ریلکس بودنشو ...

اره مردم خوبین و مهربون و خونگرم 

حتی همین پر حوصلگیشونم خوبه چون کار رو دقیق و عالی تحویل میدن 

ولی ماها کم حوصله ایم یه خورده کلافه میشیم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

ما کلا عجله ای نداریم برای هیچی....یعنی برق بره از پله برقی بالا نمیریم.میشینیم دم پله تا برق بیاد ب ...

نبایدم بریم 

والا کی حال داره 😁😁😁

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خو فوقش دو ماه اصن تو بوگو یِیْ سال دنیا ارزش این چیا رو داره؟؟؟! ...

مامان بابام میندازنم بیرون😂😂😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

یه خاطره یادم اومدما دانشجو که بودیم اتاقمون همه استان فارسی، یکیمون یکم زرنگ بود فقط یکم😜بعد شب یل ...

ولی اینو با شماها موافقم 😂😂

خوراکی میخواد بره تو شیکم چه فرقی داره تزئین شده بره یا نه

نبایدم بریم والا کی حال داره 😁😁😁

اگه هوای سالن گرم باشه چی؟

اصلا وارد سالن نمیشیم 😆😆😆

به به بسیار فکر عالیی😂😍