yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 عنوان شیرازیا 548 بازدید | 66 پست چرا اینقدر صبوریدیه بنده خدایی قراره یه کاریو واسم انجام بده یه هفته س هنوز انجام نداده من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) 1403/11/13 | 21:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 چقد مثبت حرف زدی 🤣 داش خودمم نزدیک به اونجام واقعا خسته شدم مهربونن شیرازیا ولی خیلی صبورن😂❤ من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 چه ربطی داره🤣 مردم مهربونی هستن و بسیار خونگرم ولی خیلی صبورننننن که من صبر ندارم کلافه میشم 😂🚶♀️ من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 6405 همشون که اینجوری نیستن😥 همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 کجایی مگه😅 یه شهرستان نزدیک به اونجا من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 6405 یه شهرستان نزدیک به اونجا اول اسم شهرتو بگوشاید همشهری باشیم همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 روم نشد بگم😂😂❤تنبل نیستن فقط یکم صبورن من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 همشون که اینجوری نیستن😥 اره ولی اکثرا اینجورن مردم بسیار مهربون ولی خیلی صبور من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 منم نزدیکم خو شهربابک من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 6405 منم نزدیکم خو شما هم یه مشخصه از شهرت بگووووو همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 اول اسم شهرتو بگوشاید همشهری باشیم شهربابک من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)