dinabanook مدیر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1073 عنوان زیست کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 51 پست اگر تو کنکور فقط زیست رو بالای۹۰ زد فقطططط زیستبا معدل بالا ۱۹.۵رتبه خیلی افتضاح میشع؟؟ کاربری دست چندین نفرههه 1403/11/13 | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاس___بانو عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 4843 من فیلمو میبینم بیشتر برام سوال پیش میاد از وسط ولش میکنمواسه المپیاد نه حقیقتش واسه مرحله اولش که د ... ان شاء الله عزیزمکنکور رو ول نکن واسه المپیاد هنوز اول راهیاصلا فیزیکم درسی نیست که بگی چون نمیدونم کنکورم نمیتونم در حد 10 بزنی کافیه میشه
عروس_صحرایی عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1477 عزیزم دهمیخیلی زوده واسه اینکه نا امید بشینگران نباش این فصل 2 کلا اذیت کننده اساتفاقا فیزیک یازدهم ... نه ناامید که قطعا نمیشم میخوام تابستون دوباره رو فیزیک وقت بزارم خوشحالم حداقل میشنوم یازدهم فیزیکش شیرینه
عروس_صحرایی عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1477 ان شاء الله عزیزمکنکور رو ول نکن واسه المپیاد هنوز اول راهیاصلا فیزیکم درسی نیست که بگی چون نمیدونم ... اره چون فقط بیشتر رو فصل دو مشکل دارم بتونم ۱۰ درصد یا ۲۰ درصدو بزنم فقط امیدوارم با اینهمه استرس و سختی که میکشم خدا یه نگاهی بهم بندازه
گیلاس___بانو عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 4843 اره چون فقط بیشتر رو فصل دو مشکل دارم بتونم ۱۰ درصد یا ۲۰ درصدو بزنم فقط امیدوارم با اینهمه استرس و ... مطمئن باش تو زحمت بکشی تو راه درست خدا نا امیدت نمیکنهفصل 3 دهم رو خوب متوجه شو چون پیش نیازه یه مبحثه کوچولو از یازدهمهنگران نباش فیزیک اینقد فصلای آسون داره تا 40 درصدم میتونی بزنی میشه
عروس_صحرایی عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1477 مطمئن باش تو زحمت بکشی تو راه درست خدا نا امیدت نمیکنهفصل 3 دهم رو خوب متوجه شو چون پیش نیازه یه مبح ... اره خداروشکر فصل اولش که خیلی اسون بود فصل سومم تقریبا اسونه فصل چهارمم که هنوز شروع نکردیم نمیدونم
گیلاس___بانو عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 4843 اره خداروشکر فصل اولش که خیلی اسون بود فصل سومم تقریبا اسونه فصل چهارمم که هنوز شروع نکردیم نمیدونم فصل چهارم خیلی خوبه خوشبختانه😂 میشه