2777
2789
من از بن و ریشه با فیزیک مشکل دارم اصن نمیتونمش تو مغزم نمیره

فیزیک خوبههه که تست نشرالگو میزنی کلاس گرفتی؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها زیست و فیزیک میتونم بالا بزنماما شیمی و ریاضی واقعا ضعیفمچکار کنم در حد ۲۰ درصد بتونم بزنم حد ...

مباحث آسونو بخون

ریاضی رو قبول دارم اذیت کنندس و تکرار و تمرین زیاد میخواد ولی شیمی هم فقط کافیه بفهمی

میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم ریاضی میتونی نکته تست ببینی کرمی خوبه واینکه تست زیاد بزنی براش برای شیمی هم واقعا کار خاصی نم ...

من میکروگاج دارم. همونو بخونم فقط در حد ۲۰ درصدم بزنم برام کافیه

کاربری دست چندین نفرههه

در حد 20 یا 30 بزنی خوبهمیدونی چیه من آدمی بودم که از فیزیک متنفر بودم فقط فرار میکردم هیچی ازش نمیف ...

منم دقیقا مثل توعم

ولی میدونی هروقت میرم فیلم اموزشی پیدا کنم کلی وقتم تلف میشه اخرم علاقم میپره

مخصوصا وقتی که دبیرمون خیلی امتحاناش سخته

مثلا امتحان فیزیکمو ۷.۷۵ از ۱۰ شدم خیلی ازش متنفرم کاش هیچوقت وجود نداشت

الان تو المپیاد شیمی شرکت کردم امیدم اینه مدال بگیرم کلا از کنکور معاف شم..

فیزیک خوبههه که تست نشرالگو میزنی کلاس گرفتی؟

نه هیچکدومو نرفتم یدونه کتاب تستم نگرفتم 

با خودم گفتم از یازدهم شروع میکنم ولی شنیدم فیزیک یازدهم از پایه دهمم سخت تره

مشکلم بیشتر با این فصل دوم بود همش مانومتر و بارومتر و دبیر هی ازشون سوالای جدید میاورد

نه هیچکدومو نرفتم یدونه کتاب تستم نگرفتم با خودم گفتم از یازدهم شروع میکنم ولی شنیدم فیزیک یازدهم از ...

کلاس بگیر ار صفر شروع کن دیر نشد

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

منم دقیقا مثل توعمولی میدونی هروقت میرم فیلم اموزشی پیدا کنم کلی وقتم تلف میشه اخرم علاقم میپرهمخصوص ...

اخه نباید همه فیلمو ببینی

من امروز از یه تیکه از درسنامه متوجه نمیشدم همونو فلیمشو دیدم حدود 15 دقیقه شد

راز موفقیت اینه با ترس و تنفر هات رو به رو بشی وگرنه همه میتونن برن سراغ چیزی که دوسش دارن

از خودت مطمئنی واسه مدال؟ چون آسون نیست

میشه 

بنظرت میتونم واسه تابستون شروع کنم؟ فیزیک دهمو؟بقیه تخصصیارو مشکلی ندارم میفهممشون ولی فیزیک نه

اره شروع کن فقط شروع کن قویییی

اخه نباید همه فیلمو ببینیمن امروز از یه تیکه از درسنامه متوجه نمیشدم همونو فلیمشو دیدم حدود 15 دقیقه ...

من فیلمو میبینم بیشتر برام سوال پیش میاد از وسط ولش میکنم

واسه المپیاد نه حقیقتش واسه مرحله اولش که دوشنبه بود که خیلی سخت بود ولی ۱۶ تاییشو زدم مطمئنم نیستم درست باشن

امسال نشد باز واسه یازدهم المپیاد زیستو شرکت میکنم

بچه ها امروز المپیاد زیست داشتن میگفتن اکثر سوالا جوابشون و از خود سوال میتونستی بفهمی

نه هیچکدومو نرفتم یدونه کتاب تستم نگرفتم با خودم گفتم از یازدهم شروع میکنم ولی شنیدم فیزیک یازدهم از ...

عزیزم دهمی

خیلی زوده واسه اینکه نا امید بشی

نگران نباش این فصل 2 کلا اذیت کننده اس

اتفاقا فیزیک یازدهم خیلی شیرینه

کتاب تست حتما بزن

درس خوندن بدون تست و حتی درس و تست بدون آزمون به درد نمیخوره

خیلی سبز که کتاب داره به اسم آموزش شگفت انگیز واسه دانش آموزایه که مثل تو متنفرن از یه درسی پی دی افشو از تل دانلود کن یه مبحث رو بخون ببین باهاش اوکی میشی یا نه

میشه