2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این صحبتا واسه ادمای مذهبی و دین دار جواب میده فقط نه همه

من مذهبی نیستم،ولی فلسفش بطور مختصر بهت گفتم،این موضوع علمیه وربطی هم به دین و...نداره،تو الان مثلا گریه کنی،شاید با یه مهمونی ویا اهنگ یا صحبت یا هرچیز دیگه حال روحیت بتونی عوض کنی،منظورم متوجه نیشی که جسم میتونه تلاش کنه برای ارامش روح،ولی الان با خودکشی این قدرت ازبین میره وازار روحی همیشه هست

من مذهبی نیستم،ولی فلسفش بطور مختصر بهت گفتم،این موضوع علمیه وربطی هم به دین و...نداره،تو الان مثلا ...

میدونم چی میگی ولی من دارم زجر میکشم نمیتونم دیگه دوس دارم شوک الکتریکی وصل کنم به مغزم

existing is exhausting 

میدونم چی میگی ولی من دارم زجر میکشم نمیتونم دیگه دوس دارم شوک الکتریکی وصل کنم به مغزم

قرار نیست با خودکشی روحت ازبین بره که از زجرت کم بشه،مرگ بدرد کسی میخوره که بیمار جسمی هست وبا مرگ جسمش اروم میشه

دوبار نوشتم و هر دفعه اتفاقی دستم خورد حذف شد، انگار قسمتم همون مردنه

چ حرفا،اینکه دستت بخوره وماک بشه،یعنی باید بمیری؟حیوون به اون حیوونی شاید هزار بار برای یه چیز تلاش کنه،شما حتی برای یه تایپ سادم تلاش نمیکنی،چطور توقع داری همه چی حل بشه

چ حرفا،اینکه دستت بخوره وماک بشه،یعنی باید بمیری؟حیوون به اون حیوونی شاید هزار بار برای یه چیز تلاش ...

افرین من از حیوونم پایین ترم یه تیکه اشغال بی مصرف که فقط تو خونه جا تنگ کرده الانم قصد خودکشی دارم چون عرضه ندارم زندگی کنم 

existing is exhausting 

آخرین باری که خوشحال بودی از ته دل خندیدی کی بود؟

خندیدن و خوشحال بود دلیل نمیشه ک یه نفر راضی باشه از موقعیت و شرایطش یا خود به خود نسبت به افکار منفی و خودکشی قوی بشه و مقاومت کنه ،  ممکنه من بخندم و گریه کنم مث هر ادم نرمالی ولی بازم افکار خودکشی داشته باشم

existing is exhausting