2789
خیلی خوبه منم میخام خودکشی کنم ولی جرعتشو ندارم اگه داشته باشی خیلی خوبه♥️

عزیزم شما برو رولنشناس و کامنتتو پاک کن لطفا 

تشویق به خودکشی گناهه و جرمه

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود درخواست نده ابله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آدم سست عنصر نباش،تو که انقدر ضعیفی که میخوای خودت بکشی،انتظار داری مشکلاتت حل بشه؟فک کردی برای بقیه ...

قطعا واسه خیلیا زندگی هلو بوده و هست این واقعیت این دنیاس زندگی از ازل تا ابد ناعادلانه و بی رحم بوده

existing is exhausting 

خدایا هر آن وقت که
دلم از غم دنیا گرفت  
یادم بیاور که صبر زیباست
و تو یاری دهنده هستی...
❤️❤️❤️

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
بیا حرف بزنیم

خجالت میکشم از اینکه انقد راحت کم اوردم ولی دیگه نمیخوام دوباره با خودم درگیر بشم فردا دیگه نمبخوام خودمو ببینم اصلا نمیخوام دوباره بیدار بشم 

existing is exhausting 

خب مردن همون مردنه

این گناه کبیره هس وگناهی که اون دنیا هیچ ببخشی نداره،فکرکردی اگه گناه به این بزرگی نبودخیلی ها الان تبودن،خودکشی یعنی تسلیم شدن دربرابرسختی ها،منم زجرزیادکشیدم شایدزجرهای من هیچوقت به پای دردهای شمانرسه اماکارت اشتباه هس به خداتوکل کن هرچندکه داری توکل می کنی وحاجت نگرفتی،درخت صبرمیوه اش شیرینه

قطعا واسه خیلیا زندگی هلو بوده و هست این واقعیت این دنیاس زندگی از ازل تا ابد ناعادلانه و بی رحم بود ...

بیا داخل زندگیا ببین،تا بفهمی چ خبره،کی دلش کامل خوشه،هیچ کس...

پدر من وضعیت مالی خوبی داشت نسبتا،منم خودم به اون چیزی که تلاشش کردم رسیدم،ولی جیگرمون خونه،شاید کسی نشناسه مارو....بگه چقدر خوشبختن،..یکی از برادرام ۲۰سالشه از۱۲سالگی دیابت داره،بقول مادرم میگه حاظرم تمام زندگیم بدم که یبار یه دل سیر بچم بتونه نون خالی بخوره،اون یکی برادرم تو اوج جوونی یه هفته قبل دنیا اومدن بچش رفت زیر خاک،

ببین هیچچچچچ کس ندیدم بی غم

ببین این جسم هست که میتونه تلاش کنه،برای خوب کردن حال روح،حالا وقتی تو الان بااین حال خراب،جسمت ازبین ببری،مس تکلیف روحت چی میشه؟چجور میتونه این حال خراب از روح ازبین بره،هیچچ،تا ابد حال روحت خراب میمونه،اینه فلسفه عذاب روحی که میگن

این گناه کبیره هس وگناهی که اون دنیا هیچ ببخشی نداره،فکرکردی اگه گناه به این بزرگی نبودخیلی ها الان ...

این صحبتا واسه ادمای مذهبی و دین دار جواب میده فقط نه همه 

existing is exhausting