qashqaiqizi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 341 عنوان اندام خوب 120 بازدید | 15 پست سلام بچهاا میگم دختری که قدش۱۵۵ استخون بندیش هم ریزه باسنش هم درشت نیس فرم زیادنداره،اندامش بایدچجوری باشه؟ازنظرچاقی ولاغری میگما،اگ عکس همبفرسینکبیشترمتوجه بشم ممنون میشم 1403/11/13 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محان عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 6375 من قدم ۱۵۶ هست. باسنش باید متوسظ باشه ن بزرگ ن کوچیک، سینه ام همین طور، کمر باریک. بره باشکاه خودش فرم میگیره. زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.
qashqaiqizi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 341 باید بره باشگاه ک فرم بگیره باشگاهومیدونم😐😑کلی گفتم چاقی و لاغریش درچه حدبایدباشه شکم داشت باشه اینا
qashqaiqizi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 341 ۵۵کیلو باشه بدون شکم پهلو رون اینا چاق باشه بد نمیشه؟
ثنا_ثنایی عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 20283 باشگاهومیدونم😐😑کلی گفتم چاقی و لاغریش درچه حدبایدباشه شکم داشت باشه اینا شکم نباید داشته باشه کلا شکم خوب نیست هیچ جای دنیا قشنگ نیست ، من چاق خوشم نمیاد اسکینی خوبه
qashqaiqizi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 341 من قدم ۱۵۶ هست. باسنش باید متوسظ باشه ن بزرگ ن کوچیک، سینه ام همین طور، کمر باریک. بره باشکاه خودش ف ... باسنش خوبه فقط حالت شل ول چجوری بگم فرم نداره کلاچنماه بره باشگاه فرممیگیرهباسنش؟ی ماه کافیع؟
qashqaiqizi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 341 شکم نباید داشته باشه کلا شکم خوب نیست هیچ جای دنیا قشنگ نیست ، من چاق خوشم نمیاد اسکینی خوبه اسکینی همزیادی چوب کبریتی میشه همون توپرباشه خوبهباشگاه یماه بره کافیه برافرمگرفتن باسن؟
محان عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 6375 باسنش خوبه فقط حالت شل ول چجوری بگم فرم نداره کلاچنماه بره باشگاه فرممیگیرهباسنش؟ی ماه کافیع؟ نبابا ی ماه کمه کمه کم ۳ تا ۴ ماه خوبه البته مداوم. زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.
ثنا_ثنایی عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 20283 اسکینی همزیادی چوب کبریتی میشه همون توپرباشه خوبهباشگاه یماه بره کافیه برافرمگرفتن باسن؟ خب باشگاه بری تو پر میشی دیگه دختر خوب ...نه یه ماه کمه 😐😐😐حداقل ۶ ماه باید بری به بالا
qashqaiqizi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 341 نبابا ی ماه کمه کمه کم ۳ تا ۴ ماه خوبه البته مداوم. زیادنمیخاد حرفه ای بره اندامش زیادورزشی بشه مث این بضیادیدیباسنشونیجوریه نمیخاداونجوری باشه فقط عادی باشه یکم فرمروبه بالابگیره براهمین میگمیکماه هرروز بره
qashqaiqizi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 341 خب باشگاه بری تو پر میشی دیگه دختر خوب ...نه یه ماه کمه 😐😐😐حداقل ۶ ماه باید بری به بالا چقد زیاددددددد۶ماه،خیلی نمیخاد باسن داشت باشه😂یکیمیگ۳ماهیکی میگ۶ماه خدااا،عزیزم باشگاهوفقط یراباسنشمیخادبره روباسنشکارکنه نکل هیکلشنمیدونمسردرنمیارم والا
ثنا_ثنایی عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 20283 چقد زیاددددددد۶ماه،خیلی نمیخاد باسن داشت باشه😂یکیمیگ۳ماهیکی میگ۶ماه خدااا،عزیزم باشگاهوفقط یراباس ... بنظر من ک حداقل یه ساله دارم میرم باشگاه باید ۶ ماه بیاد حالا باز خود دانی ...
qashqaiqizi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 341 بنظر من ک حداقل یه ساله دارم میرم باشگاه باید ۶ ماه بیاد حالا باز خود دانی ... ممنون ازراهنمایت عزیزم،موفق باشی💗