2777
2789
عنوان

اندام خوب

120 بازدید | 15 پست

سلام بچهاا میگم دختری که قدش۱۵۵ استخون بندیش هم ریزه باسنش هم درشت نیس فرم زیادنداره،اندامش بایدچجوری باشه؟ازنظرچاقی و‌لاغری میگما،اگ عکس هم‌بفرسین‌ک‌بیشترمتوجه بشم ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قدم ۱۵۶ هست. باسنش باید متوسظ باشه ن بزرگ ن کوچیک، سینه ام همین طور، کمر باریک. بره باشکاه خودش ف ...

باسنش خوبه فقط حالت شل ول چجوری بگم فرم نداره کلا

چن‌ماه بره باشگاه فرم‌میگیره‌باسنش؟ی ماه کافیع؟

شکم نباید داشته باشه کلا شکم خوب نیست هیچ جای دنیا قشنگ نیست ، من چاق خوشم نمیاد اسکینی خوبه

اسکینی هم‌زیادی چوب کبریتی میشه همون توپرباشه خوبه

باشگاه ی‌ماه بره کافیه برافرم‌گرفتن باسن؟

باسنش خوبه فقط حالت شل ول چجوری بگم فرم نداره کلاچن‌ماه بره باشگاه فرم‌میگیره‌باسنش؟ی ماه کافیع؟

نبابا ی ماه کمه کمه کم ۳ تا ۴ ماه خوبه البته مداوم. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

اسکینی هم‌زیادی چوب کبریتی میشه همون توپرباشه خوبهباشگاه ی‌ماه بره کافیه برافرم‌گرفتن باسن؟

خب باشگاه بری تو پر میشی دیگه دختر خوب ...

نه یه ماه کمه 😐😐😐

حداقل ۶ ماه باید بری به بالا 

نبابا ی ماه کمه کمه کم ۳ تا ۴ ماه خوبه البته مداوم.

زیادنمیخاد حرفه ای بره اندامش زیادورزشی بشه مث این بضیادیدی‌باسنشون‌یجوریه نمیخاداونجوری باشه فقط عادی باشه یکم فرم‌روبه بالابگیره براهمین میگم‌یک‌ماه هرروز بره

خب باشگاه بری تو پر میشی دیگه دختر خوب ...نه یه ماه کمه 😐😐😐حداقل ۶ ماه باید بری به بالا

چقد زیاددددددد۶ماه،خیلی نمیخاد باسن داشت باشه😂یکی‌میگ۳ماه‌یکی میگ۶ماه خدااا،عزیزم باشگاهوفقط یراباسنش‌میخادبره روباسنش‌کارکنه ن‌کل هیکلش

نمیدونم‌سردرنمیارم والا

چقد زیاددددددد۶ماه،خیلی نمیخاد باسن داشت باشه😂یکی‌میگ۳ماه‌یکی میگ۶ماه خدااا،عزیزم باشگاهوفقط یراباس ...

بنظر من ک حداقل یه ساله دارم میرم باشگاه باید ۶ ماه بیاد حالا باز خود دانی ...