2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 26 پست
خودت زیست خوندی یا با دبیر خاصی جلو رفتی؟تا الان تست زده بودی یا بار اول دومته؟

مجبورم خودم بخونم دبیرم عقبه فکر کن از درس نوبت اولش مونده بود گفت اونارو خودتون بخونید برنامه آزمونم مث بنز میره قلمچی

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرستون چقد زود درسارو تموم کرده:)من منتظرم کل کتابامو تموم کنم اموزش همرو ببینم بعد شروع کنم ب خوند ...

خب چر همون موقع همون مبحثو تست نمیزنی؟

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
مجبورم خودم بخونم دبیرم عقبه فکر کن از درس نوبت اولش مونده بود گفت اونارو خودتون بخونید برنامه آزمون ...

ببین اگه کلا مفهوم تست رو متوجه نمیشی احتمالا در بخش اموزش ضعف داری

استاد فرهمند نیا رو ببین

اما اگه مثلا صورت سوال رو میفهمی تعبیر سوالات رو میفهمی 

اما تستت غلط میشه سر فراموش کردن ی نکته خاص یا بی دقتی رو قید و این چیزا

چیز عادی هست

و با تست زیاد رفع میشه 

ولی توصیم بهت دیدن فیلما هست 

حتی اگه زیستت عالی هم باشه خیلی کمکت میکنه

من با فرهمندنیا زیست میخونم. دبیرای مدرسه اکثرا برا کتاب درسی خوبن نه نکته گفتن و کنکوری درس دادن. شروع کن ویدیوهاشو سرفصلای یازدهمشو ببین. مثلا قسمتی که چشم درس داده. اول ی دور کلی بخون کتابو بعد ویدیوش رو ببین و نکاتی که میگه رو بنویس(برا اینکه تایمت هدر نره رو 1.5 یا 2 ببین) بعد اینکه فیلم رو دیدی ی بار دیگه کتاب و نکاتو بخون و شکلا رو بکش ی بار برا خودت. بعد برو از مبحثی که دیدی تست بزن. هر تستو که زدی تحلیل کن با پاسخنامه و اگه نکته جدید داشت تو کتابت هایلایت کن یا اگه خیلی مهم بود وارد کتاب درسیت یا جزوت کن(تست رو که میخوای بزنی مخصوصا آموزشی بگرد دنبالش تو کتاب ببین از کدوم شکل یا متن کتابه یا از کجا میشد این نکته رو برداشت) بعد که این کار رو کردی تو بازه های مرورت دوباره ی بار کتاب و نکته هات رو بخون و بعد برو سراغ تست زماندار و آزمونی. قلمچی این برهه از سال تو همه پایه ها سرعتشو خیلی غیر منطقی زیاد میکنه ولی یادت باشه نباید کیفیت رو فدای کمیت کنی هدفت این باشه که خرداد بتونی 20 بگیری

.

والا دبیرمون که درسش عقبه اون اولشو میگه من باید تا ته برم کتابو میخونم نمیدونم درسنامه به کارم می ...

من درسنامه خوندن رو خیلی توصیه نمیکنم(مگر بخشی که اصلا متوجه نمیشید)، برای اینکه مطالب داخل ذهنتون ثبت بشن، تست زیاد بزنید و نکات تست ها رو که خودتون بهش رسیدید، حاشیه نویسی کنید.

احساس میکنم باید تموم اموزشاروببینم بعد شروع کنم نمیدونمم💔

فک نمیکنم این روش درست باشه...الان وقتی ک شما تازه شروع میکنی تست بزنی بقیه از همه ی مباحث تست زدن و جمعبندیو شروع میکنن!خیلی عقب میمونی!

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!