2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجورییممم میگم آموزش زیست کل کتابو تموم کردی؟یا هنوز چند فصل داری ک اموزششو ندیدی؟بقیه درسا چط ...

طبق مدرسم و دبیری که گیج میزنه نکات اشتباه میگه نمیدونم چیکار کنم

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

طبق مدرسم و دبیری که گیج میزنه نکات اشتباه میگه نمیدونم چیکار کنم

مدرستون چقد زود درسارو تموم کرده:)

من منتظرم کل کتابامو تموم کنم اموزش همرو ببینم بعد شروع کنم ب خوندن و تست زدن😑نمیدونم کارم درسته یان

سلام

خب وقتی کتاب رو کامل و دقیق خوندید، برای زدن تست آموزشی، طبیعیه که همه سوالات رو نتونید متوجه بشید

سعی کنید قبل از شروع مطالعه، یه نگاه کلی به تیپ تست ها بندازید و آشنایی کلی داشته باشید

بعدش متن کتاب رو، حتی جاهایی که به نظرتون بی ارزشن رو بخونید و از خودتون بپرسید که اگر طراح بودید و قصد چزوندن داشتید، کجا رو و چجوری سوال میدادید و جوابش رو برای خودتون پیدا کنید، بعدش هم شروع کنید به تست آموزشی، با دقت و حوصله

ان شاء الله به نتیجه میرسید.

مدرستون چقد زود درسارو تموم کرده:)من منتظرم کل کتابامو تموم کنم اموزش همرو ببینم بعد شروع کنم ب خوند ...

من یازدهمم😅دبیرمون درسش عقبم هس

منم تا حدودی درسم از برنامه آزمون عقبه و اینکه نوبت اول که هیچی🤣

من یازدهمم😅دبیرمون درسش عقبم هسمنم تا حدودی درسم از برنامه آزمون عقبه و اینکه نوبت اول که هیچی🤣

خوبه کلی وقت داری 

شاید تستایی ک میزنی واسه شروعت مناسب نباشن اول از سطح متوسط شروع کن مثل تستای خیلی سبز واینا

خب همین آموزشهمنبعت چیه

والا دبیرمون که درسش عقبه  اون اولشو میگه من باید تا ته برم  کتابو میخونم نمیدونم درسنامه به کارم میاد یا نه من نوبت اول نخوندم نهایی خرداد خیلی مهمه و تست میخواد اگه درسنامه بخونم همش فکر میکنم وقتم داره میره