2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله عید پر از خیر برکت اتفاقای خوبی باشه

امسال خدا بخواد مهمون داریم

حالا هفته های بعد شاید بریم سرزمین مادری

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

ما شاید بریم شمال معلوم نیس حالا کدوم ور چون اصالت خودمو شوهرمو هرکدوم یه طرف شماله🗿

البته فردا پرواز دارمممم

من کاربر ihmk2  هستم🚶‍♀️🦋                                                

عزیزم برای زندگی چطوره شمال؟ ما اصفهانیم قصد مهاجرت داریم اما میترسم خیلی سخت باشه شما راحت ارتباط گ ...

من همسرم گیلانی هست و اینجا شهرشون هست و خب ایشون خیلی دوس داره ولی خب چون من خودم تهرانی هستم خیلی برام سخت بود و همچنان سخت هست دقیقا چند روز دیگه میشه یکسال که اومدیم اینجا 

ولی پسرم و همسرم عاشق اینجا هستن برخلاف خودم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عید هم سرده یعنی؟

بله برای ما که عادت کردیم خنک نزدیک‌عید ولی بقیه میگن سررررررده هرسال عید کلی کوهرنگ برف بود و پیست و کلی چشمه و قشنگی ولی امساال هیچ و هیچ ن برفی بود ن بارندگی ن چشمه و ابی 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

عید خونه ❤️

سفر رو برای تفریح و استراحت روح و جونم دوست دارم،توی شلوغی و سر و صدا و آلودگی و ترافیک و و و اصلا 😶 پس ایام تعطیلات نمیرم

خدا بخواد اوایل اسفند ده دوازده روزی گیلان✈️

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

من همسرم گیلانی هست و اینجا شهرشون هست و خب ایشون خیلی دوس داره ولی خب چون من خودم تهرانی هستم خیلی ...

من بیشتر از همه میترسم با اب و هواش نتونیم کنار بیایم ... ایشالا هرجا هستید خوش باشید عزیزم ❤️