2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما شاید بریم شمال معلوم نیس حالا کدوم ور چون اصالت خودمو شوهرمو هرکدوم یه طرف شماله🗿

البته فردا پرواز دارمممم

من کاربر ihmk2  هستم🚶‍♀️🦋                                                

عزیزم برای زندگی چطوره شمال؟ ما اصفهانیم قصد مهاجرت داریم اما میترسم خیلی سخت باشه شما راحت ارتباط گ ...

من همسرم گیلانی هست و اینجا شهرشون هست و خب ایشون خیلی دوس داره ولی خب چون من خودم تهرانی هستم خیلی برام سخت بود و همچنان سخت هست دقیقا چند روز دیگه میشه یکسال که اومدیم اینجا 

ولی پسرم و همسرم عاشق اینجا هستن برخلاف خودم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عید هم سرده یعنی؟

بله برای ما که عادت کردیم خنک نزدیک‌عید ولی بقیه میگن سررررررده هرسال عید کلی کوهرنگ برف بود و پیست و کلی چشمه و قشنگی ولی امساال هیچ و هیچ ن برفی بود ن بارندگی ن چشمه و ابی 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

عید خونه ❤️

سفر رو برای تفریح و استراحت روح و جونم دوست دارم،توی شلوغی و سر و صدا و آلودگی و ترافیک و و و اصلا 😶 پس ایام تعطیلات نمیرم

خدا بخواد اوایل اسفند ده دوازده روزی گیلان✈️

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

من همسرم گیلانی هست و اینجا شهرشون هست و خب ایشون خیلی دوس داره ولی خب چون من خودم تهرانی هستم خیلی ...

من بیشتر از همه میترسم با اب و هواش نتونیم کنار بیایم ... ایشالا هرجا هستید خوش باشید عزیزم ❤️