2777
2789

وخزید بیایید شهرکرد سرده یخ میزنید 😂

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما شمالیم امسال برای زندگی احتمالا بریم تهران خونه مامانم اینا 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سمنان که چیزی نداره داره؟ سمت اردبیل و تبریز خیلی دوس دارم ولی میگن عید خیلی سرده

بله خیلی سرده 

سمنان هم چون نزدیک تهران گفتی پیشنهاد دادم بهتون سرچ بزن بالاخره جاهای گردشگری داره هر شهری مختص خودش

سمنان که چیزی نداره داره؟ سمت اردبیل و تبریز خیلی دوس دارم ولی میگن عید خیلی سرده

سمنان نداره

ولی بیا سمن شاهرود و یه شهرداره به اسم بسطام من یه سری رفتم خیلی خوبه 

سرسبز و عالی

جاهای تاریخی هم زیاد داره 

ما شمالیم امسال برای زندگی احتمالا بریم تهران خونه مامانم اینا

عزیزم برای زندگی چطوره شمال؟ ما اصفهانیم قصد مهاجرت داریم اما میترسم خیلی سخت باشه شما راحت ارتباط گرفتید با بقیه؟