2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه چون نی نی تازه وارد دارم

وای خدا دلم‌نی نی خاست دعا کن منم سال دیگه پسرم باردار باشم😍

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

عزیزم برای زندگی چطوره شمال؟ ما اصفهانیم قصد مهاجرت داریم اما میترسم خیلی سخت باشه شما راحت ارتباط گ ...

یک بستگان رفتند ۲سال شمال فرارررر کردن برگشتند

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
من بیشتر از همه میترسم با اب و هواش نتونیم کنار بیایم ... ایشالا هرجا هستید خوش باشید عزیزم ❤️

آب هوای عالیه شهرش عالیه مردمانش عالی من فقط دلتنگی و دوری از خانوادم رو نمیتونم تحمل کنم هر ماه میریم تهران دیدار پدر مادرم عزیزم 

مچکرم به همچنین شما 🌹 🦋 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

شلوغ نیست؟ من دلم میخواد سال تحویل برم بهم گفتند خیلیییییی شلوغه

چرا سمت حرم و...‌ که خیلی شلوغه

ولی ما میریم پیش خونواده همسرم

زیارت نمیرم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

چرا سمت حرم و...‌ که خیلی شلوغهولی ما میریم پیش خونواده همسرمزیارت نمیرم

بسلامتی 

من و همسرم منتظریم بازنشسته بشیم مهاجرت کنیم مشهد

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

تشریف بیارید دزفول🥹 درسته از تهران دوره ولی بیاید پشیمون نمیشد😍

ای کوروش! آسوده خاطر بخواب که ما بیداریم 🤍✨یه پرسپولیسی متعصب 🥹 اومدم اینجا که از بزرگترام مشورت بخوام 🫠

اصفهان تازه رفتیم شیرازم با ماشین خیلی دوره با هواپیمام دیدم فقط ۱۰ تومن باید بذاری برای بلیت رفت بر ...

۸_۹ ساعت زیاده؟

دیگه واسه تهرانیا که هر روز واسه سرکار رفتن ۱_۲ ساعت توی مسیر هستن؛ فکر نمیکردم ۹ ساعت بین شهری زیاد باشه.