2777
2789
عنوان

ورم نقطه ای کناره بینی

345 بازدید | 17 پست

سلام سلاام 

کسایی که عمل بینی داشتید کسی هس مشکل منو داشته یا بدونه منظورم چیههه🙄💔

حدود ۵ ماه و نیمه بینیمو عمل کردم یه سمتش یه حالت گردی برامده داره کنار نوک بینی سمت پره ها دیده میشه 

از همون اولش که گچو برداشتمم حس میشد این سمت برآمده تر از سمت دیگس ولی خب میگفتن ورمه و باید بخوابه... الآن بعد ۵ ماه ورم اطرافش که خوابیده این برامدگی به شکل گردی مشخص تر شده و فشارش میدم انگار سفته همش میترسم ورم نباشه و نیاز به ترمیم پیدا کنم کسی این تجربه رو داشته😓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ۲ ماهه عمل کردم از جلو سفت و پهن و و زشته فعلا امیدوارم درست شت

۲ ماه که هنوز خیلی کمه قطعا خیلی تغییر میکنه👌

من بدونم تغییر میکنه برام بهتر میگذره ولی نگرانم همینطوری بمونه نوک بینیمم بعد ۶ ماه هنوز بی حسه

گفته بودم نوک بینیم خیلی تیز نشه ولی خیلی گردم نمیخواستم همش فکر میکنم کاش تیز خواسته بودم

۲ ماه که هنوز خیلی کمه قطعا خیلی تغییر میکنه👌من بدونم تغییر میکنه برام بهتر میگذره ولی نگرانم همینط ...

سلام عزیزم بینیت با گذشت زمان خوب شده؟

منم ورم نقطه ای دارم ک باعث میشه بینیم کج دیده شه

۱ ماهه عمل کردم

سلام عزیزم بینیت با گذشت زمان خوب شده؟منم ورم نقطه ای دارم ک باعث میشه بینیم کج دیده شه۱ ماهه عمل کر ...

سلام عزیزم نه متاسفانه😑

۱ سال و خرده میگذره همون نقطه مشخصه و البته الآن دیگه معلوم شد ورم نیس، غضروفه 

تقریبا دو هفته دیگم نوبت ترمیم دارم🫠

سلام عزیزم بینیت با گذشت زمان خوب شده؟منم ورم نقطه ای دارم ک باعث میشه بینیم کج دیده شه۱ ماهه عمل کر ...

کدوم قسمت ورم داری شما؟ 

تو این تایمی که از عملت گذشته بالای ۹۰ درصد هرچی ببینی ورمه 

من خودم اون برآمدگی که میگفتم اوایل به صورت نقطه ای مشخص نبود فقط یکم جاش سفت بود، چون کلی بینی ورم داشت مشخص نبود زیاد تقریبا ۳ ماه ۴ ماه بعد عمل که ورمای اطراف خوابید اون نقطه که بیرون زدگی غضروفی از زیرپوست بود خودشو بیشتر نشون داد تا اینکه ۱ سالم گذشت و دیگه مشخص شد یه تیکه غضروفه از زیر زده بیرون 

کدوم قسمت ورم داری شما؟ تو این تایمی که از عملت گذشته بالای ۹۰ درصد هرچی ببینی ورمه من خودم اون برآم ...

من پره بینیم سمت چپو دکتر گرافت گذاشته 

بالایه اون پره سفته و تا وسطایه تیغه با سمت مقابلش فرق داره و این باعث میشه بینیم از روبرو کج دیده بشه به سمت راست 

یعنی به جهت مخالفی که گرافت گذاشته کج دیده میشه

کدوم قسمت ورم داری شما؟ تو این تایمی که از عملت گذشته بالای ۹۰ درصد هرچی ببینی ورمه من خودم اون برآم ...

برای ورمم گفت ماساژ ۱۱ با فشار بدم 

این سمتی که گرافت گذاشته رو فشارشو بیشتر بدم

خیلی خیلی نگرانم بینیم کج بمونه

تا حالا هیچ کسو اینطوری ندیدم 

همه عمل کردن بینی هاشون صاف بوده 

می‌ترسم 

یعنی شما روزایه اول بینیت صاف بود و بعد از ۳ الی ۴ماه که ورم خوابید اون غضروف مشخص شد کج شد بینیتون؟

کاش عمل نکرده بودم 

ترمیم با دکتر خودتون؟

برای ورمم گفت ماساژ ۱۱ با فشار بدم این سمتی که گرافت گذاشته رو فشارشو بیشتر بدمخیلی خیلی نگرانم بینی ...

آره ماساژ ۱۱ بهترینه، 

معمولا یه سری موارد که روزای اول نگرانشی به مرور اوکی میشه 

کلا استخوانای تیغه اوایل یه دست نیس باید جمع بشه به مرور 

یعنی شما روزایه اول بینیت صاف بود و بعد از ۳ الی ۴ماه که ورم خوابید اون غضروف مشخص شد کج شد بینیتون؟ ...

نه بینی من حقیقتا از اول اوکی نبود😂😑

منتها اوایل خییلی خیلی بزرگ و پف دار بود میگفتن ورمه همش و می‌خوابه 

بعد که خوابید تازه مشخص شد همه مشکلم ورم نبوده🫠

چون یه بخشی خوابید یه بخش نخوابید که مشخص شد این غضروف اضافه بوده نه ورم 

همون موقعم اوایل حس میشد یه طرف سفت تره دکترمم میگفت هرجا سفت تره ماساژ بده و چون کل بینی پف داشت اون بخش سفته هم مجزای از بخش‌های دیگه دیده نمیشد  

بعد اینکه من مشکلم غضروفهای نوک بینی هس بیشتر یعنی یه گردالی زده بیرون از سمت پره و رو تیغه نیس از کنار پره گردالی بیرون زده تا سمت نوک بینی سفتی داره و دیده میشه اما بیشتر همون بخش گردالیش از کنار و روبرو مشخصه 

یعنی شما روزایه اول بینیت صاف بود و بعد از ۳ الی ۴ماه که ورم خوابید اون غضروف مشخص شد کج شد بینیتون؟ ...

درواقع زاویه تیغه معمولی بود اگه منظورتونه 

البته تیغه هم یه برآمدگی نسبی داشت یکم خوابید ولی همچنان ناهمواری خفیف رو دارم، اما بیشتر مشکل من با نوک بینی هست که خیلی باکسی و گرد هست و غضروفاش خوب فیکس نشده و دو تا نیمرخ بینیمم یکی نیس و یکم تفاوت دارن 

اگه مشکل تیغه باشه بعدا درصورتی که لازم بشه با یه سوهان کشی سرپایی اوکی میشه ایشالا 

آره ترمیم با دکتر خودم هس که اول قبولم نمی‌کرد و همچنان معتقده مشکلی نداره بینیم و قراره با بی حسی باشه 

درواقع زاویه تیغه معمولی بود اگه منظورتونه البته تیغه هم یه برآمدگی نسبی داشت یکم خوابید ولی همچنان ...

سرپایی هست یعنی؟هزینه هم میگیره؟

ب نظرتون بینی من کج میمونه؟

از تمام رخ ۱ طرفش انگار ورم نداره 

۱ طرفش باد و ورم نقطه ای و سفت داره 

واسه همین کج نشون میده تمام رخش

خدا ازشون نگذره 

سرپایی هست یعنی؟هزینه هم میگیره؟ب نظرتون بینی من کج میمونه؟از تمام رخ ۱ طرفش انگار ورم نداره ۱ طرفش ...

سرپایی یعنی سریع و با بی حسی 

حالا بعضیا اتاق عمل یا کلینیک انجام میدن بعضیا مطب 

یعنی قابل انجام توی مطب هست چون پروسه حساسی نیس زیاد 

هزینه دستمزد هم دکترا نمیگیرن قاعدتا اما اگر هزینه جانبی داشته باشه با خود فرد هست مثلا هزینه کلینیک و اتاق عمل با خود فرد هس اما چون بیهوشی نداره طبیعتا کمتر میشه باز 

ایشالا واقعا ورم نقطه ای باشه و خودش اوکی بشه به مرور 

سعی کن ماساژ ملایم بدی اصلا فشار محکم نیار، زیادش ممکنه غضروفا جا به جا بشه مخصوصا که تایم زیادی از عملت نگذشته