کسایی که عمل بینی داشتید کسی هس مشکل منو داشته یا بدونه منظورم چیههه🙄💔
حدود ۵ ماه و نیمه بینیمو عمل کردم یه سمتش یه حالت گردی برامده داره کنار نوک بینی سمت پره ها دیده میشه
از همون اولش که گچو برداشتمم حس میشد این سمت برآمده تر از سمت دیگس ولی خب میگفتن ورمه و باید بخوابه... الآن بعد ۵ ماه ورم اطرافش که خوابیده این برامدگی به شکل گردی مشخص تر شده و فشارش میدم انگار سفته همش میترسم ورم نباشه و نیاز به ترمیم پیدا کنم کسی این تجربه رو داشته😓
اما دکترم گفت محکم فشار بده خودشم لعنتی جوری فشار داد ک استخونم داشت میشکستاز وقتی ماساژ ۱۱ رو با فش ...
هرجور گفته انجام بده، اما حواست باشه همون نقطه نه که جاهای دیگم محکم فشار بدی
اونم ورمه چون تا ماه های اول استخوان تیغه هم ورم داره ماساژ تیغه هم به نظرم بپرس از دستیار خودم بالای تیغم اوکی تر شد بعد از ماساژ
برای من میگفت مثلا یه شستو بذار روش چن ثانیه نگه دار یا با دو تا شست از دو طرف بیا پایین باید ببینی با توجه به بینی تو چی میگن اگه چیزی نگفتن فعلا کاری انجام نده اما قرص ویتامین دی بخور حتما چون اگه ویتامین دی کم باشه قوز میاری
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.