2777
2789
عنوان

بچه م رو اعصابمه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 45 پست
ممنون عزیزم ۶ساله،۳ساله و ۶ماههتازگی هر سه باهم آنفولانزا گرفتن،من داغون شدم از شدت غصه و بی خوابیال ...

عزیزم من یه کلاس اولی دارم با یکی ۲ونیم ساله ِسختمه شماکه دیگه بدترخسته ای ولی بازم خداروشکر

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بازم شکر اینو میگه من کمردرد داشتم با ۲بچه کارامو ب سختی کرده بودم فقط بچم شیر میخاست نمیتونستم بغلش ...

خواهر هیچکدومشون نرمال نیستن

من اگر ناهار درست کنم میاد تشکرو میکنه اما بعدش غرشو میزنه که تو که بچه اذیتت میکنه چرا درست میکنی چرا کاری میکنی بذار من بیام یا شب انجام میدیم

حالا من کلی تلاش کردم با بچه هزارجا دویدم تا درستش کردم آقا بیاد بو غذا بیاد خوشش بیاد تازه میاد ذوقمو کور میکنه کلی هم غرم میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خدا رو شکر که این طور بوده،با روغن بادام شیرین بدنش رو ماساژ بده و ملاج سرش رو هم ماساژ بده تا اعصابش آرام بشه،بعد یه مدت که بگذره بهتر میشه،ضمنا کلید بهشت زیر پاهای مادراست،بی خود نیست اینو گفتند و سختی هم داره 

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

میفهمم خیلی بازی میکنم ولی اینکه نمیتونم دستشویی برم همش دچار عفونت میشم ظاهرم همیشه نامرتب خونه م ا ...

میدونی بچه منم نمیزاره دسشویی برم،میگه بزار بابا بیاد بعدبرو،من خیلی وقتا باخودم دسشویی میبرمش،اره محیطش کثیفه ولی میبرمش خیلی هم ذوق میکنه،من دخترمو خودم بزرگ کردم،هیچوقت ازمن جدانبوده وجایی نزاشتم پیش کسی حتی باباش،بچه هم بودم دسشویی میبردمش یه کیفی میکنه میخنده،امتحان کن،بغلش کن ببردسشویی،روپاهات بزار ،بقیه کارارو بایه دست بکن فقط ببین چقد ذوق میکنه،بچه رو فقط محبت اروم میکنه

عزیزم من یه کلاس اولی دارم با یکی ۲ونیم ساله ِسختمه شماکه دیگه بدترخسته ای ولی بازم خداروشکر

خدا حفظ شون کنه برات

بچه ها تا ده سال نهایتا مسئولیت زیاد دارن بعدش چنان از ما دور میشن که بشدت دل تنگ بچگی شون میشیم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
اره اونم میگه تو باید بشینی میشینم میره تو اتاق پا میشم کاری کنم زود میاد میگه بغل و گریه های شدید

میدونم عزیزم عین بجگی پسرمنه اونم کلا همش وابسته من بود ولی روحیه خودت تاثیرداره باخودت ببرش تو اشپزخونه ی سبد پلاستیکی بش بده با ی کفگیر پلاستیکی بگو اش درست کن سرگرم میشه خودت غذا بپز یا ظرف بشور یا ی تاب بخر وصل کن براش همش تو تاب باشه 🤣

خدا حفظ شون کنه براتبچه ها تا ده سال نهایتا مسئولیت زیاد دارن بعدش چنان از ما دور میشن که بشدت دل تن ...

خواهرم مدام میگه سومی رو بیار اگ نیاری پشیمون میشی 🤔

میفهمم خیلی بازی میکنم ولی اینکه نمیتونم دستشویی برم همش دچار عفونت میشم ظاهرم همیشه نامرتب خونه م ا ...

واینکه سعی کن هرکاری میکنی اونم شریک کنی،داری ارایش میکنی یه ریمل ورژ بده دستش 

من بیشتروقتا حتی الان بچه به بغل جارو برقی میکشمو وسرامیک دستمال میکشم،غربت وتنهایی بچه ها واقعا ازاردهنده،من خیلی میبرمش بیرون بازار باهاش حرف میزنم همه چیزو بهش نشون میدم گ،میدونی سعی نکن برای خودت کاه بسازی،اره خب ازونور قضیه نگاه کنی یه موجودیه که همه وقت ادمو میگیره مزاحمه باعث وبانی بیخابی،ولی ازینور قضیه نگاه کن بچه شو باهاش دوست باش همه چیزو براش توضیح بده،این کارا باعث شد بچه من خیلی زود حرف بزنه وشعر بخونه وروابط اجتماعی بالایی هم داره،سعی کن باهاش خوش بگذرونی تابه شکل مشکل بهش نگاه کنی

الان خابه،بیدارباشه اصلا نمیتونم گوشی دستم بگیرم

خواهرم مدام میگه سومی رو بیار اگ نیاری پشیمون میشی 🤔

چی بگم من خودم به چهارمی و پنجمی فکر میکنم

البته برای ده سال دیگه

ولی باید شرایط روحی و جسمی خودت و شوهرت رو بررسی کنی 

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
چی بگم من خودم به چهارمی و پنجمی فکر میکنمالبته برای ده سال دیگهولی باید شرایط روحی و جسمی خودت و شو ...

ماشالا نه بابا من جوگیرم وقتی شوهرم سرکاره میگم اره یکی دیگم بیارم ولی وقتی بیکارمیشه میگم مگه خولم باز بیارم🤣

ماشالا نه بابا من جوگیرم وقتی شوهرم سرکاره میگم اره یکی دیگم بیارم ولی وقتی بیکارمیشه میگم مگه خولم ...

آره من هم هروقت نوزاد ببینم باز بچه میخوام

من همش فکر و خیال دارم نمیدونم چمه

ما خانم ها بهاطر تغییرات هورمونی زیاد این طور میشیم ،عادیه

درکت می کنم ...همین الان از دست دخترم دارم گریه می کنم ..از بس که بد غذا  و اذیت کنه ..ینی  از آوا بخاطر رفلاکس و آلرژی شدیدش اذیت کرد تا همیت الان که دوسال و نیمه...همین پریشب حساب کردم ۹ ساعت تموم شب رو پام بود ..نمیزاشت بزارمش زمین ...الانم با نخوردن.خیییلی کم پیش اومده سرش داد بزنم کلی سرش دااد زدم.. الانم تی وی خاموش کردم که تنبیه بشه ... و بهش بی‌توجهی...کنارم داره نقاشی میشه و با مداد ش به در و  دیوار که صدام  در بیاد ...اما محلش نمیدم ...بچه داری واقعا سخته ....خیلی سخت ..ولی شکر براش داشتنشون

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

میدونم عزیزم عین بجگی پسرمنه اونم کلا همش وابسته من بود ولی روحیه خودت تاثیرداره باخودت ببرش تو اشپز ...

تاب داره سوار میشه باید براش شعر بخونم کنارش باشم وگرنه زود میاد پاییت