2777
2789
عنوان

بچه م رو اعصابمه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 45 پست
میگذره عزیزم من بچه سومم ،شش ماهشه الان تو این موقعیت هستمبا دوتا بچه دیگه خیلی سخت تر هم میگذرهفکر ...

خداقوت عزیزم ماشالا بهشون چندسالشونه؟؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اخه شما میتونی درس بخونی با ی بچه؟!من خودم دانشجو بودم و بچه ۱ساله داشتم فقط خدا میدونه چی کشیدم هیچ ...

عزیزم الامم دارم داغون میشم واقعا از بیکاری و شرایطم خستم من ارزوهام رو از دست دادم نمیدونم خیلی حالم بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهرم برمیگرده کاراشو انجام میده همشم سرم غر میزنه بچه رو اینجور کن اونجور کن غذا بده شیر بده ای ...

دقیقا 

کلی ایراد میگیرن بدتر حال ادمو داغون میکنن 

خدا میدونه چقدر اذیتم میکنه 

تازه هم از شیر گرفتمش بهونه شیرم داره خودمم اعصابم خورده 

منم شرایط شمارو دارم،غربت بچه ای که کاملا وابسته ومیگه هیچ کاری نکن فقط من،۲سالشه،واینکه ازمون نظام مهندسی چندباری شرکت کردم ونخوندم،ولی در کنارهمه اینها عشق به بچم ازهرچیزی مهمتره،همه وقتمو براش میزارم،حتی وقتی ازداخل جلزو ولزم به روش میخندم،بنظرم همه تمرکزتو بزار روی بچت،اجربازی کن اونم باهات بازی میکنه توپ بازی کن باهاش عروسکبازی،براش شعربخون قصه بگو،عروسکاشو بگیر دستت ازطرف اوناصحبت کن،میدونم سختته،چون وضع من خیلی داغونه،من روانپزشک رفتم وبهم گفت باید حتما داروهاتو بخوری،ولی دوشب خوردم دیدم بچم پابه پای من میخابه بخاطر شیردهی فعلا فقط دارم ازخودم مایه میزارم،اون بچه نمیخاسته بیاد مااوردیمش.گناه داره

اون طفلي هم جز شما كسي رو نداره هنوز خيلي كوچولوعهاما اگر امكان ماليش رو داري بگرد مهد پيدا كن روزي ...

خیلی وابسته س پیش شوهرم هم نمیمونه بردم مهد اصلا یه کاری کرد دیگه دلم نیومد 

این داره میگه من تو رو میخوام،من تو رو کم دارم ،به من توجه کن،دنیا براش نا امن هست،معلومه از بچگی بهش کم توجه کردی و وقتی گریه میکرده تحویلش نگرفتی و الان احساس ناامنی میکنه،میترسه تو رو از دست بده ،تنهاش نزار،مثل قدیم به پشت کمرت ببند و یه مدت با جان و دل باهاش باش تا ازت سیر بشه،هر وقت گریه کرد سریع کنارش باش و خیلی توجه کن تا روحش سیراب بشه،

هییییییچ وقت باهاش دعوا نکن که بدتر میشه و اون مقداری هم که وقت گذاشتی پاک میشه و میپره،پس فعلا اولویت اولت بچه باشه که یک انسان متشخص هست و بقیه کارها اولویت دوم،قدرشو بدون و از طرف من بوسش کن این فرشته ناز و معصوم رو،دلم براش خیلی سوخت

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

به نظرم فعلا ی سالی درس بزار کنار  کسی درس میخونه ک وقت اضافه داشته باشه و حوصلش ک شما هیچکدومو نداری اینطوری بدتر ی فشار دیگه اضافه میشه الان اگه میخوای حالت بهتر بشه حتی کارهای خونه رو فقط واجباتو انجام بده 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
منم شرایط شمارو دارم،غربت بچه ای که کاملا وابسته ومیگه هیچ کاری نکن فقط من،۲سالشه،واینکه ازمون نظام ...

میفهمم خیلی بازی میکنم ولی اینکه نمیتونم دستشویی برم همش دچار عفونت میشم ظاهرم همیشه نامرتب خونه م افتضاح خودمم خسته میشم روحیه مو میبازم

منم درگیرم باهاش یعنی از ساعت ۱۲ رو مخم بوده تا الان یه عالمه اون گریه کرده یه عالمه خودم گریه کردم ...

بازم شکر اینو میگه من کمردرد داشتم با ۲بچه کارامو ب سختی کرده بودم فقط بچم شیر میخاست نمیتونستم بغلش کنم  شوهرم ازسرکار اومد کلی حرف بارم کرد ک همش خوابی و تنبلی و بیعاری و....درصورتیکه سیاتیکم گرفته بود از درد کمرم نمیتونستم حتی بلندشم عین قطع نخاع  هابودم دعوام کرد خیلی گریه کردم🥺😔  

خداقوت عزیزم ماشالا بهشون چندسالشونه؟؟

ممنون عزیزم 

۶ساله،۳ساله و ۶ماهه

تازگی هر سه باهم آنفولانزا گرفتن،من داغون شدم از شدت غصه و بی خوابی

الان هم فک کنم هر سه باهم دارن آبله مرغون میگیرن،خخخخخ

ولی می ارزه به بازی و خنده هاشون

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
میفهمم خیلی بازی میکنم ولی اینکه نمیتونم دستشویی برم همش دچار عفونت میشم ظاهرم همیشه نامرتب خونه م ا ...

میتونه راه بره؟؟

این داره میگه من تو رو میخوام،من تو رو کم دارم ،به من توجه کن،دنیا براش نا امن هست،معلومه از بچگی به ...

نه عزیزم هیچوقت تنهاش نذاشتم همیشه پیشم بوده فقط به من وابسته س چون همش تنهاییم تو این سال ۳ بار بیشتر پدر و مادرمو ندیده خودمم خیلی وقتا هوا خوب باسه بیرون میبرم اما کلا اشفته م همش گریه میکنه اعصابم خراب میشه 

خیلی وابسته س پیش شوهرم هم نمیمونه بردم مهد اصلا یه کاری کرد دیگه دلم نیومد

چند هفته طول ميكشه بچه عادت كنه به مهد

بايد صبور باشيد

چون شما اگر نتوني به خودت برسي شاد باشي براي اون بچه هم خوب نيست روي رابطه تون با بچه تاثير ميزاره